Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Νέος εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών


 Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας 
Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος 
τοποθέτησε ως  προϊστάμενο και εφημέριο 
της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών 
τον αιδεσιμολογώτατο π. Κωνσταντίνο Τσαγκάρη

Του ευχόμαστε καλή διακονία στα καθήκοντα της διοίκησης, 
της ποιμαντικής και της λειτουργικής ζωής 
της δραστήριας αυτής ενορίας της Μητροπόλεως μας.

Α.Κ.Κ

16 σχόλια:

  1. Νέος άνθρωπος με δυναμισμό και γνώση. Τέλεια επιλογή του Μητροπολίτη μας για να συνεχίσει το έργο του Θεοφιλεστάτου στην ενορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλύτερη επιλογή έκανε ο Άγιος Πατρών
    ΑΞΙΟΣ ο πατηρ Κωνσταντίνος
    Ενας υπέροχος ιερέας άνθρωπος και οικογενειάρχης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είναι καλορίζικος στην πρώτη εφημεριακή θέση την οποία αναλαμβάνει. Θα τα πάει καλά διότι επί χρόνια ήταν διάκος κοντά στον Μητροπολίτη και έχει διδαχθεί αρκετά όλους αυτούς τους χρόνος. Να έχει ως πρότυπο τον πατέρα του που είναι από τους καλούς ιερείς που αγάπησε και αγαπήθηκε από την ενορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεμνός ευλαβής και ιεροπρεπείς ο π. Κωνσταντίνος πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί στις αγωνίες του Μητροπολίτη που του ανέθεσε μια καλή ενορία με πλούσια πνευματική δράση στην πόλη μας.
    Του εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα που τώρα αρχίζει….
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θεός να τον φωτίζει στα καθήκοντα τα σημαντικά τα οποία αναλαμβάνει. Εκ πείρας του εύχομαι καλές υπομονές και μεγάλη αντοχή. Πολλά και δισεπίλυτα τα ενοριακά ποιμαντικά καθήκοντα. Η ιεροσύνη ήταν είναι και θα είναι για όλους μας σταυρός και θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άξιος ο π. Κωνσταντίνος. Η επιλογή του Μητροπολίτη μας δηλώνει την βαθιά αγάπη του σε αυτή την ενορία της Μητροπόλεώς μας. Μια Ενορία που ανέδειξε με την για 30 έτη ακούραστη διακονία του ο Θεοφιλέστατος και την ανέβασε πνευματικά και λειτουργικά (όταν κάποιες μεγάλες ενορίες των Πατρών δεν λειτουργούσαν ούτε τα Σάββατα). Ενορία η οποία από εποχής Μητροπολίτου Νικοδήμου ήκμαζε και όχι ενορία που αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια. Εγώ ξεκινούσα από την Αγυιά και πήγαινα σε αυτή την Ενορία για να ακούσω τους πύρινους λόγους του π. Χρυσάνθου, ο οποίος ήταν και είναι πατερικός, παραδοσιακός και αυθεντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι μια ενορία την οποία όργωσε ποιμαντικά ο Θεοφιλέστατος και απόδωσε καρπούς πολλούς. Τώρα ο π. Κωνσταντίνο θα συνεχίσει με τον ζήλο του και την αγάπη του για την Εκκλησία, το εκκλησιαστικό ποιμαντικό έργο, ώστε να υπάρξει άξιος της τοποθετήσεως του Μητροπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιος π. Κωνσταντίνε!Τις εγκάρδιες ευχές μας! Πολύ χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλορίζικος με υγεία και κάθε ευλογία από τον Τριαδικό Θεό την Υπεραγία Θεοτόκο και τον άγιο,που κλήθηκε να υπηρετήσει!! Να προσθέσω και τα θερμά μου συγχαρητήρια για την οριστική του τοποθέτηση,αν κι εγώ ήθελα αλλού να "πάει",αλλά δυστυχώς ΔΕΝ πρόλαβα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Σας εύχομαι καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχάριστη η είδηση. Καλός κληρικός με θεολογικές γνώσεις με μεταπτυχιακά και καλλίφωνος σε μια καλή ενορία πάει μετά από την απόφαση του Μητροπολίτη μας. Ενορία με πλούσια ποιμαντική και κατηχητική δράση την οποία με κόπους ετών έφτιαξε ο Θεοφιλέστατος. Με πνευματικό κέντρο και καλούς ανθρώπους στην ενορία.
    Πάτερ Κωνσταντίνε καλορίζικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άξιος,πάτερ Κωνσταντίνε ! Οι ενορίτες θα γνωρίσουν τον ιερέα που κύριο χάρισμά του έχει την χριστιανική αγάπη μέσα από την βαθιά πιστη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με το καλό τον προσμένουμε με ελπίδες πολλές για την ανοδική πορεία της ενορίας μας.
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή