Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Το gay pride, η Ελένη Λουκά κι ο σωστός (!) ευρωβουλευτής - Παναγιώτης Ασημακόπουλος

 

Το πιο συστημικό πανηγυράκι, που διαφημίζεται και χρηματοδοτείται από τον Μπάιντεν και την πρεσβεία των ΗΠΑ έως και σχεδόν όλες τις πολυεθνικές, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Με ενδιαφέρουν όμως κάποιες πολύ ουσιαστικές λεπτομέρειες.
 
Στη φωτογραφία δεξιά είναι η Ελένη Λουκά, που πηγαίνει κάθε χρόνο στο gay pride. Κάθε χρόνο φροντίζουν να την διαπομπεύουν και να αναρτούν περιπαικτικά βίντεο και φώτο αυτοί που (υποτίθεται ότι) είναι της αποδοχής, της συμπερίληψης και της love for love.

Ο τύπος, που δήθεν συζητάει μαζί της με το εμφανώς ειρωνικό ύφος, είναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς, ΧΩΡΙΣ την άδεια της Λουκά, ΧΩΡΙΣ ίχνος σεβασμού και ΧΩΡΙΣ ίχνος επαγγελματικής ευσυνειδησίας ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ του και την έδωσε στον όχλο του.
"Ψυχικά διαταραγμένη" γράφει ο ένας, "αξιολύπητη και κακομοίρα" γράφει ο άλλος, "η θρησκεία αποβλακώνει" λέει ο τρίτος και ο ψυχίατρος συμφωνεί κάτω από τα σχόλια με τις "γνωματεύσεις" του όχλου.
Ο ψυχίατρος... 

Παναγιώτης Ασημακόπουλος 

4 σχόλια:

  1. Η Ελένη Λουκά επί χρόνια κάνει τον ‘’αγώνα’’ της. Δεν βλέπω αυτούς, που κάνουν αγώνα χαρτοπόλεμου εκ του ασφαλούς, από τα περιοδικά τους ή με ομιλίες τους, να πάνε να δηλώσουν την αντίθεση με την παρουσία τους. Όλα σικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ακριβώς το ίδιο κάνουν και πολλά ορθόδοξα ιστολόγια, τα οποία δίνουν στον όχλο τροφή. Προκειμένου να τον φανατίσουν και να περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους. Παρακολουθώ ιστολόγια τα οποία στοχεύουν εναντίον σε πρακτικές μητροπολιτών κληρικών κι ανθρώπων. Για να περάσουν τις δικές τους απόψεις και θέσεις, νομίζω ότι πρέπει να τους καταδικάσουν. Συστηματικά στοχοποιούν αυτούς τους οποίους θεωρούν εχθρούς τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους γελοιοποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ. Λουκά θα έχει την καλήν απολογίαν εν ημέρα κρίσεως.
    Εμείς αλίμονό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι η κα Λουκά. Ξέρω όμως ότι η κρίση ανήκει σε Άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή