Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Καλό καλοκαίρι», ευχήθηκαν όλα τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών στην Εγλυκάδα, στην τελευταία γιορτή της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Πατέρων .
Ο χώρος κατάμεστος από γονείς, συγγενείς και φίλους που ήρθαν να απολαύσουν τους μικρούς πρωταγωνιστές.


Χαρά και συγκίνηση από την παρουσία των παιδιών αλλά και των αγαπητών μας γονέων, έκαναν τη μέρα αυτή τόσο μοναδική που κανείς δεν θα ξεχάσει. Με πολλά χαμόγελα, τραγούδι και χορό αφιερωμένο στη γιορτή του πατέρα τα παιδιά έστειλαν τις ευχές τους σε όλους τους μπαμπάδες.
Τα παιδιά άνοιξαν τη Γιορτή με την προσευχή και εν συνεχεία με τα μουσικοκινητικά , τραγούδια και χορός αντάμειψαν όλους τους παρευρισκόμενους!! 
 
Οι μικροί μας Άγγελοι , όπως αποκαλεί ο Σεβασμιώτατος τα μικρά παιδιά,παρουσίασαν στον κατάμεστο χώρο του παιδικού σταθμού στιγμιότυπα της ζωής τους στον σταθμό και έδειξαν στους γονείς και τα αδέρφια τους όλα όσα έμαθαν τη φετινή χρονιά. Από τη σκηνή παρέλασαν και αναλύθηκαν παιδαγωγικά τα παραμύθια, τα συναισθήματα, οι τέχνες και τα εικαστικά.
Θερμές ευχαριστίες στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ για την παρουσία Του και τα όμορφα λόγια αναφερόμενος στα παιδιά και τους γονείς, μεταφέροντας συγχρόνως τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
Ο υπεύθυνος του σταθμού ευχαρίστησε όλους.
Η γιορτή έκλεισε με ένα παραμυθένιο μπουφέ με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και αναψυκτικά ,ενώ στα παιδιά δόθηκε ως δωράκι η φωτογραφία τους, το αναμνηστικό της φοίτησής τους και όλες οι εργασίες που έκαναν μέσα στη χρονιά.





1 σχόλιο:

  1. Καλό καλοκαίρι. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας στα παιδιά μας από την ενορία με την πλούσια δράση και αυτόν το πρότυπο παιδικό σταθμό της Μητέρας Εκκλησίας. καλή δύναμη π. Κωνσταντίνε και καλή ξεκούραση στα υπέροχα στελέχη του σταθμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή