Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


 ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  -  ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Προ 40 ημερών εκοιμήθη εν Κυρίω η Αρετή Παπαχρήστου – Φαρμάκη, εκλεκτό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Τα παιδιά της (μεταξύ αυτών και ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης) είχαν την έμπνευση να προσφέρουν εις μνήμην της ένα πλούσιο γεύμα σε όλους τους τροφίμους του Γηροκομείου Αγρινίου. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Χριστιανικής Ενώσεως απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες, ευχόμενοι όπως ο Κύριος αναπαύει την ψυχή της αείμνηστης Αρετής μετά των Αγίων και Δικαίων.

Επίσης εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους φίλους του φιλανθρωπικού μας ιδρύματος, οι οποίοι σταθερά μάς ενισχύουν, είτε σε είδη τροφοδοσίας και καθαριότητας, είτε σε νοσοκομειακό υλικό. Ενδεικτικά μνημονεύουμε την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και Δημόσιας Υγείας με την αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Μπόκα, την εταιρεία PLAGTON Α.Ε., το γραφείο τελετών Νταλιάνης και άλλους ευγενείς συμπατριώτες μας.

Έτσι το Γηροκομείο Αγρινίου μπορεί να συνεχίζει την παροχή των υπηρεσιών τους με τον πλέον ποιοτικό τρόπο στους ηλικιωμένους που έχουν τόσο ανάγκη.

 

Με κάθε τιμή

Για το Δ.Σ. της Χ.Ε.Α.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ             ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλό και σημαντικό το έργο της Ένωσης. Όλοι πρέπει να βοηθάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή