Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Χρόνια Πολλά "ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ"

Από την Κύπρο που πανηγυρικά  σημαιοστολισμένη εορτάζει σήμερα την Επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας το 1821, τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, στέλνω θερμό εγκάρδιο χαιρετισμό στο προσωπικό της «Αγίας Σκέπης» που στις δύσκολες αυτές μέρες της πανδημίας, διακονεί τους τροφίμους όπως πάντα με στοργή και αγάπη. Επί ένα χρόνο τώρα, κατάφεραν με την συστηματική επιμέλεια των υγειονομικών υποδείξεων, να μην υπάρξει κανένα συμβάν του ιού στους τροφίμους. Έμαθα και σας συγχαίρω για την σημερινή σας εορτή προς τους τροφίμους. Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες.


Να σας έχει ο Θεός και η Κυρία Θεοτόκος καλά, τόσο προσωπικά την κάθε μια - και κάθε ένα από σας, όσο και τις οικογένειές σας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο αγώνα σας, και πάντα με αγάπη και υπομονή στην φροντίδα όλων των τροφίμων, και αρμονική συνεργασία μεταξύ σας.

Χρόνια πολλά και καλή σας συνέχεια.

Αναστάσιος Κωστόπουλος





2 σχόλια:

  1. Η απουσία σας είναι αισθητή κ. Κωστόπουλε. Απουσιάζει η καθοδήγησή σας και η προστασία την οποία με την δική σας καθοδήγηση το ίδρυμα 1 χρόνο τώρα πέρασε αλώβητο από τους κινδύνους της πανδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθος, επαγγελματισμός, υπέυθυνη στάση. Θερμά συγχαρητήρια. Και σε σένα Τάσο που εμβολιάστηκες και δείχνείς το δρόμο για το κοινό καλό. Μακάρι να "ξεκολήσουν" και οι υπόλοιποι "χριστιανοί" !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή