Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η εορτή της Πεντηκοστής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών

Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες, εορτάστηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών. Προέστησαν και εκήρυξαν τον Θείο Λόγο: α) Την παραμονή της εορτής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Παπασταύρου β) Ανήμερα το πρωϊ ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης και γ) Ανήμερα το απόγευμα ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Μεσσαλάς






Η πανήγυρις της ενορίας έκλεισε με τις ευχαριστίες και τον έπαινο του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου π. Κωνσταντίνου Τσαγκάρη σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άρτια οργάνωση της Πανηγύρεως. Ακολούθησε δε πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από τα χορευτικά του Δήμου Πατρέων, του εκπολιτιστικού Συλλόγου του Νέου Σουλίου Πατρών και των χορευτικών του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Γλαύκου Πατρών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις έκλεισαν με πολιτιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου «Η ΚΑΡΥΑ».









































3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση! Όλα με ζήλο και μεράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά πάτερ Κωνσταντίνε. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ναό και όλα ήταν σε απόλυτη τάξη. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και του χρόνου π. Κωνσταντίνε!
    Από τους λίγους ιερείς της Πόλης μας και τόσο ωραίο λόγο και σπουδαίο μέταλο φωνής. Επιτελεί έργο!! Δημιούργησε κατηχητικά με 50-60 άτομα σε έναν κλειστό ναό. Άξιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή