Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Συνωμοσιολογίες για ψήφους

Έχω σημείωση ότι παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του τηλεοπτικού διαύλου της Βουλής.  Απόλαυσα για μια άλλη φορές τις φαιδρότητες που είπε ο γνωστός βουλευτής. Ο δόλιος τα διάβαζε, αν δεν τα διάβαζε θα μπορούσε να υπήρχε επιείκεια. Ευτυχώς που δεν κατοικώ στην Θεσσαλονίκη και δεν έπεσα στα χέρια του. Προσωπικά έχω κάνει 6 εμβόλια της Pfizer. Σε όλη την πανδημία ήλθα σε καθημερινή επαφή με πολλούς ασθενείς covid-19. Ως σήμερα με την βοήθεια του Θεού δεν ασθένησα ούτε μια φορά. Να σημειώσω ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες από πολλά προβλήματα υγείας προ πανδημίας που έχω. Δεν γράφω κάτι περισσότερο διότι πλέον φοβάμαι τους κατέχοντες πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Α.Κ.Κ. 

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και στον βουλευτή της «Νίκης», Νίκο Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο βουλευτής της Νίκης, ο οποίος και στο παρελθόν είχε καταφερθεί του εμβολίου, αναφέρθηκε στην κατάργηση του εμβολίου της AstraZeneca, αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο είναι απαραίτητα για τους πολίτες ή όχι.

«Μη κοροϊδεύετε τον κόσμο. Δεν μπορεί να έχετε πάρει πτυχίο ιατρική και να μη το καταλαβαίνετε. Θέλετε να πάρετε κόσμο στο λαιμό σας! Συνεχίζετε στη Βουλή να μεταδίδετε συνωμοσιολογίες για ψήφους», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ήρθε η πανδημία, προκάλεσε μαζικά πολλούς θανάτους έπεσε το προσδόκιμο ζωή μας και τώρα που έφυγε το προσδόκιμο επιστρέφει. 9/10 έχουν κάνει μία δόση εμβολίου, αν ήταν τόσο καταστροφικό θα ανέβαινε το προσδόκιμο; επιστήμονας είστε, στοιχειώδη μαθηματικά ξέρετε. Έχετε δώσει όρκο στον Ιπποκράτη να βοηθάτε τους ανθρώπους να επιζήσουν. Το εμβόλιο είναι απολύτως απαραίτητο σε ευπαθείς ομάδες», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο εν λόγω εμβόλιο, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι σταμάτησε η παραγωγή του επειδή χρησιμοποιούσε την παλιά τεχνολογία και το απέρριψε η ίδια η αγορά καθώς και την εταιρία δεν συνέφερε να συνεχίσει τη παραγωγή του λόγω των μεταλλάξεων που δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

«Η ερώτηση σας για άλλη μια φορά, προκαλεί συνωμοσιολογία με σκοπό να κοροϊδέψετε τους ανθρώπους καθόσον αποκλείεται να μη γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο που να ευθύνεται για παρενέργειες, 3 χρόνια μετά τη χορήγηση του. Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά για κανένα εμβόλιο μετά από 3 χρόνια», είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

Από τη πλευρά του ο βουλευτής της «Νίκης» αναφέρθηκε σε ανήθικο εμπαιγμό κάνοντας αναφορές σε νεοταξίτικες πρακτικές. «Τι έγινε με τα πρόστιμα των ηλικιωμένων; πόση αδικία πια; ακόμα και τώρα δεν λέτε να συμμορφωθείτε. Αν ήσασταν καλοπροαίρετοι θα έπρεπε να επιστρέψετε τα πρόστιμα ή να παραιτηθείτε. Περιμένω απάντηση. Εφαρμόζετε σχέδιο κατά των πολιτών που αντιστάθηκαν στη νεοταξική πανδημία», είπε.

πηγή: ενικός


32 σχόλια:

  1. Το παρακολούθησα το βίντεο. Ξεπέρασε ο βουλευτής και αυτόν τον Φειδία της Κύπρου. Είναι διασκεδαστικός αλλά και επικίνδυνα τα όσα λέει. Δεν εκπλήσσομαι γιατί με αυτές τις συνωμοσιολογίες βγήκε το κόμμα του και βεβαίως βεβαίως και αυτός με μπαρούφες. Άκουσα προ λίγων ημερών και κάποιες δηλώσεις του στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για άλλο θέμα ούτε στο δελφινάριο τέτοια ακούσματα. Το τραγικό της υπόθεσης εδώ ήταν μόνο τους κανένας από το κόμμα του κοντά. Σε άλλη ερώτηση που έκανε ο Τσιρώνης είδα πως ήταν κοντά του 4 συνάδελφοί του μεταξύ αυτών και ο δάσκαλος αρχηγός του κόμματος. Να συμπεράνω ότι είναι μοναχικός πεζός ο γιατρός;;; γιατί για καβαλάρη δεν τον έχω ικανό. Να σημειώσω εδώ ότι ο πνευματικός μου προ των ευρωεκλογών μου σύστησε να ψηφίσω το κόμμα των χριστιανών. Τι να του πω και αυτού και είναι θεολογικής αδελφότητας εγώ πήγα για αμαρτίες και αυτός μου μίλησε για κομματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι γιατροί την εποχή της πανδημίας με τα όσα λέγαν σε συνδυασμό με τους παντογνώστες κληρικούς έστειλαν πολλούς στον άλλο κόσμο. Ο αρχάγγελος Μιχαήλ δεν προλάβαινε να ανεβάζει. Το να εμμένουν ορισμένοι στο λάθος τους είναι δαιμονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρξαν και οι κερδισμένοι! Ο Θείος που δεν έκανε εμβόλιο ακολουθώντας το τότε αντιεμβολιαστικό κίνημα πέταξε μετά από την παραμονή του στο νοσοκομείο στα ουράνια σκηνώματα. Η κηδεία με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καφέδες κ.λπ. κ.λπ. μας άφησε μια καλή περιουσία στα ανίψια. Αν είχε κάνει διαθήκη μπορεί και να μην μου άφηνε τίποτα. Ο Θεός να τον αναπαύει μας άφησε στα τρία ανίψια αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν είναι ολες οι περιπτώσεις όμοιες, στο θέμα του εμβολιασμού για τον κορωνοιό.
    Αλλοι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα έσπευσαν να εμβολιαστούν φοβούμενοι για την ζωή τους, καί βέβαια δέν μπορούν να κατηγορηθούν γι αυτό.
    Αλλοι όμως υπέστησαν εκβιασμούς, πιέσεις, πρόστιμα για να υποκύψουν.
    Βέβαια αυτά περασαν τώρα, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο οι άνθρωποι δέν συμβιβάστηκαν εύκολα.
    Παραδείγματος χάριν, στη Γερμανία έχουν κατατεθεί 6.600 αιτήσεις για αποζημίωση λόγω παρενεργειών καί το Γερμανικό Κράτος έχει εγκρίνει 284 Συνταξιοδοτήσεις σε παθόντες, στην Μεγάλη Βρεττανία έχουν κατατεθεί 4.017 αιτήσεις για αναπηρίες καί έχουν ικανοποιηθεί 1013, στη Νορβηγία έχουν κατατεθεί 77 αιτήσεις, στην Αυστραλία έχουν κατατεθεί 11.000 αιτήσεις, ενώ όλα τα περιστατικά της Αυστραλίας υπολογίζονται σε 77.000.
    Μπορεί οι αριθμοί να φαίνονται μικροί εν σχέσει με τον αριθμό των εμβολιασθέντων, αλλά για κάθε παθόντα η βλάβη είναι καθοριστική.

    https://www.tanea.gr/2023/05/02/world/se-diki-ta-emvolia-tou-koronaiou-gia-tis-parenergeies-tous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή σου κύριε Κωστόπουλε να μιλάς έτσι για το διακεκριμένο καρδιοχειρουργό Νίκο Παπαδόπουλο γράφοντας με άθλιο και αήθη τρόπο "ευτυχώς που δεν κατοικώ στη Θεσσαλονίκη και δεν έπεσα στα χέρια του".
    Ο κ.Παπαδόπουλος έχει χειρουργήσει και εξακολουθεί να χειρουργεί επιτυχώς πλειάδα συνανθρώπων μας. Είναι καταξιωμένος επιστήμονας.
    Ντροπή σου και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς: 9 Ιουλίου 2024 στις 5:42 μ.μ

    Αυτό σας πείραξε και όχι οι απόψεις του;
    Ο υπουργός του έκανε την κατάλληλη διδασκαλία...
    Είναι δικαίωμά μου η επιλογή του ιατρού.
    Και μια σημαντική υπόδειξη.
    Όταν κάποιος θέλει να υπερασπισθεί καταξιωμένο επιστήμονα πάντα υπογράφει.
    Αυτό έχω πράξει για ιατρούς τους επαίνεσα-ευχαρίστησα δημόσια και επώνυμα.
    Εσείς παραμένετε ένας από τους πολλούς ανώνυμος ποντικούς του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόσεχε κ. ΑΚΚ την αντιεμβολιαστική μαφία τα Πάτρας που είναι καλά οργανωμένη. Μην μιλάς έχουν δύναμη στα χέρια τους περισσότερη από αυτή του βουλευτή στο Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σου να μιλάς έτσι για τον Γιακούμπ της Ελλάδας. Τιμή σου που λες αλήθειες. Μα τολμούν να μιλούν όσοι χαντάκωσαν κόσμο και πέθαναν πολλοί από τα αντιεπιστημονικά τους ντελίρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθενας εχει το δικαίωμα να πιστεύει τον γιατρο η να μην τον πιστεύει ΝΑ φοβάται ,υπάρχει και αυτο ,είτε να ψάχνει να βρει τον καλύτερο ιατρό για ένα ζήτημα ιατρικό που του προέκυψε.
    Δεν έχει το δικαίωμα να τον διαπομπεύει δεδομένου ότι στην περίπτωση αυτή,δεν έχουμε αποτελέσματα παρά μόνο ενδείξεις παρενεργειών και θανάτων ξαφνικών.

    Ένα φάρμακο που το έπαιρνε κόσμος για το στομάχι κ αποδείχτηκε " άριστο φαρμακακι",μετά από χρόνια και με τις μελέτες που έγιναν το απέσυραν ότι δημιουργεί καρκίνο.
    Θα μου πείτε κλασσική ιατρική;!
    Κλασσική ιατρική,έτσι είναι!
    Ο χρόνος θα τα δείξει αυτά!
    Δεν ξέρω ποιος ο λόγος να επανερχομεθα στα ίδια κ τα ίδια ενώ έχουμε τόσα πολλά που μας βασανίζουν.

    Ο βουλευτής κ ιατρός μπορεί να είναι άριστος,δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο τον έχω ακουστα!
    Έχουμε τόσα προβλήματα στα νοσοκομεία που υπολειτουργούν.Τα κρεβάτια στους διαδρόμους δεν λείπουν.

    Και τόσα άλλα που πρέπει να διαμαρτυρηθούμε,πολλά προβλήματα επιβίωσης ,ακριβειας,
    Αύξησης ενοικίων,κλπ.

    Όσο για το ότι μιλούν άγνωστοι ,δε χρειάζεται να μας ανησυχεί έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από πολλές μορφές μπουλλιγκ που κάνουν κακό με τα σχόλια και άλλους που βλέπω έχουν κ μέτρο και κρίση.
    Και μάλιστα άκουσα για κάποιους που κάνουν έργο διαδικτυακά και είναι μοναχοί και τους απαγορεύουν να λένε πως είναι πατέρες της εκκλησίας.
    Τι είναι δηλαδή;

    Προσωπικά εκτελώ του πνευματικού μου τη συμβουλή ,επειδή το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο που ενέχει και κινδύνους δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσους και περιέχει ένα ευρύ φάσμα ιδεών και σκέψεων πολλών προθέσεων καλών και κακών .

    Τέλος!
    Ευχαριστούμε τον διαχειριστή που μας δίνει έστω και ανώνυμα βήμα να σχολιάσουμε!!Φυσικα εάν δεν υπήρχε η επιλογή αυτή ποτέ δεν θα μπαίναμε να σχολιάσουμε!

    Καλή επιτυχία εύχομαι στο κόμμα "Νίκη",που έχουν πολλή δουλειά να κάνουν από το Φθινόπωρο!!
    Υγιαινετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Δεν εκπλήσσομαι γιατί με αυτές τις συνωμοσιολογίες βγήκε το κόμμα του και βεβαίως βεβαίως και αυτός με μπαρούφες. Άκουσα προ λίγων ημερών και κάποιες δηλώσεις του στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για άλλο θέμα ούτε στο δελφινάριο τέτοια ακούσματα", έγραψε ο πρώτος ανώνυμος.
    Η ΝΙΚΗ δεν μπήκε στη Βουλή εξ αιτίας των δήθεν συνωμοσιολογικών της θέσεων αλλά εξ αιτίας της αντίστασης που προβάλλει στο κατεστημένο της Νέας Τάξης και της "πολιτικής ορθότητας".
    Ο ισχυρισμός σου είναι αυθαίρετος, αδικεί την αλήθεια και αποτελεί δεινή ύβρη για τις χιλιάδες των ψηφοφόρων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπορεί να είναι καλός γιατρός με τα εμβόλια έχει εμμονή. Όλο τα ίδια λέει. Αφού είναι καλός γιατρός ας πάει στο χειρουργείο του και να αφήσει την πολιτική γιατί δεν τα καταφέρνει. Ο άνθρωπος δεν τα καταφέρνει να διαβάσει τα όσα του έχουν γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην σε φοβίζουν οι απειλές των ποντικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Εμβόλια" των έξι και των οκτώ μηνών ...
    Κατάντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς: 9 Ιουλίου 2024 στις 10:59 μ.μ

    Τι να σας πω! Με τέτοιους λαϊκισμούς γελάω.
    Τα «"Εμβόλια" των έξι και των οκτώ μηνών ...» έσωσαν ανθρώπινες ζωές. Κουνήστε το κεφάλι σας για να θυμηθείτε το πόσοι πέθαναν προ ‘’εμβολίου’’ και μετά μιλήστε.
    Η Μητέρα μου στην περίοδο του 80 έπαθε διάτρηση στομάχου. Πήγε στο Νοσοκομείο και έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντος διότι κινδύνευε η ζωή της. Ζήτησε να την χειρουργήσει ο διευθυντής Τ. γνωστό όνομα των Πατρών αλλά απουσίαζε. Ο κλήρος έπεσε σε ένα γιατρουδάκο τότε τον μετέπειτα Καθηγητή Α. ο άνθρωπος παρόλο που είχε πάρει την χυλόπιτα της αρνήσεως έκανε το καθήκον του χειρουργώντας την για την διάτρηση και κάνοντας ταυτόχρονα και δωδεκαδάκτυλο που ήταν χρόνιο πρόβλημα της.
    Αν περίμενε τον Τ. θα ήταν μετά πνευμάτων δικαίων. Την επέμβαση την έκανε ο Α. ο τότε γιατρουδάκος «των έξι και των οκτώ μηνών ... Κατάντια....» και έζησε περισσότερο και από τον χειρουργό της Α.
    Αυτά τα ολίγα.
    Επαναλαμβάνω έκανα 6 φορές αυτή την «κατάντια» και δε αρρώστησα παρόλο που καθημερινά είχα αναστροφές με αρρώστους από covid-19.
    Το εμβόλιο έσωσε ζωές.
    Οι διάφοροι παρλαπίπες ας λένε ότι τους αρέσει. Τώρα που πέρασε ο κίνδυνος το γέλιο που προξενούν με όσα λένε μου κάνουν καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι της Νίκης ηττήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέχασα να ευχαριστήσω για το τρολάρισμα με τα αρνητικά σας σχόλια. Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά της ιστοσελίδας διαπίστωσα ότι ως τώρα είναι 3ο θέμα σε αναγνωσιμότητα. Την διάβασαν 14170 ψυχές ως τώρα την ανάρτηση αυτή σε ένα 24ωρο. Συνεχίστε αυτό βοηθάει να περνούν οι απόψεις.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Οι της Νίκης ηττήθηκαν", στη φαντασία σου 10:54.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εννοείται πως η παρασκευή,δοκιμή, έγκριση και διοχέτευση στην αγορά εμβολίων ολίγων μηνών συνιστά κακή και επικίνδυνη πρακτική που κάθε άλλο παρά συνάδει με την παγιωμένη και καθιερωμένη πρακτική για τα εμβόλια και για αυτό ασκήθηκε ουσιώδης κριτική από επαΐοντες.
    Ο παραλληλισμός των εμβολίων ολίγων μηνών με "γιατρουδάκους των έξι μηνών" είναι φαιδρός, ατυχής και άσχετος με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα εμβόλια ήταν ένα κοινωνικό πείραμα ελένχου. Και πλύσης εγκεφάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ ωραία και συμφωνώ αγαπητέ Αναστάσιε, με έναν αστερίσκο, που και εσύ φυσικά δέχεσαι.
    Όσο καλοί και εάν είναι οι γιατροί, τα φάρμακα και τα εμβόλια, δεν ενεργούν εάν δεν το θέλει ο Θεός.
    Ορθότερα, ο Θεός ενεργεί μέσω αυτών και αυτός είναι που προσφέρει την θεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα μη πούμε ότι υπάρχουν κ μαρτυρίες ιερέων αλλά και νέων οι οποίοι αισθάνθηκαν την πν.ξηροτητα μετά από μια δυο δόσεις ,οι δε νέοι εβλεπαν για πολύ καιρό σε παράταξη Κυρίου όλους τους αγίους Μάρτυρες ,οι οποίοι τους πιστοποιούσαν ότι δεν έπρεπε.
    Γιατί κ ο γ.παισιος είχε πει ότι δεν έπρεπε ,αλλά δεν τον άκουσαν.
    Προς9.16
    Με τη θέληση μου κ βοήθεια του θεού;!
    Όχι βέβαια!
    Ο,τι έχουν πει οι άγιοι πατέρες είναι σωστό!!
    ***
    Χαίρετε εν Κυρίω και καλή μας μετάνοια!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λες ψέματα. Εμένα μου εμφανίσθηκε κατ’ όναρ ο άγιος Παΐσιος και μου είπε μετά την πρώτη δόση του εμβολίου: Ευλογημένη να είσαι κόρη μου. Ο Κύριος θα είναι μαζί σου και η Μητέρα Του και Μητέρα μας θα σε προστατεύουν. Να ακούς τον λόγο της Εκκλησία και κα κάνεις ότι Αυτή λέει.
    Μαργαρίτα Πανταζόνογλου
    Θέρμη Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή μετάνοια σε εσένα. Έκανα 3 εμβόλια και δεν ένιωσα πνευματική ξηρότητα. Πρόσεχε μην σε αποκόψει ο Κύριος και σε ρήξη στην πυρά για την ξηρασία σου. Αυτές τις μέρες που υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιών κοίτα μη γράφεις τέτοια σε παρακαλώ με αγάπη Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10,52
    Μήπως εσύ είδες φώτα αφωτα αγαπητή ; Διότι πολλοί είδαν φώτα και άλλοι αισθάνθηκαν την πτώση .
    Υπάρχει και η προσωπική βούληση κ το αυτεξουσιο φίλη του ιστότοπου αυτού και καλό θα ήταν να έβλεπες ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε ο γ.Σαββας Αγιορείτης για τον ιερέα εκείνον ο οποίος το θεώρησε πτώση.

    Αν κ η συνειδηση πληροφορει,όπως ομιλεί και η λογική καλή μου ψυχή!

    Πειραματικό φάρμακο δεν θα έκανα ακόμη και εάν ήμουν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου ,έχοντας υπόψιν ότι πιστεύω μονο στο θέλημα Του Θεού!!!

    Όσο για το άλλο ότι μου είπαν κάποιος νέος δλδ ,ο οποίος προορίζεται για μοναχός αυτό που είδε κ μετανόησε ,τον πιστεύω ,γιατί ακόμα κλαίει το παιδί .Τόση ευαισθησία έχει!

    Βεβαίως το ποιος λέγει ψέματα δεν έχει καμμία σημασία αφού το θέλετε έτσι,αλλά ποιος έχει συνείδηση καθαρή,που να του πιστοποιηθεί ότι καλώς έπραξε.

    Αλλά και τόσες ενδείξεις δεν σας προβλημάτισαν λέτε ,τόσοι συν-ανθρωποι μας πως αφήνουν τη ζωή,τόσοι αθλητές ξαφνικά,τόσοι που επιβαρύνθηκαν με ασθένειες,καμμία ευαισθησία δεν σας δημιουργήθηκε λέω;

    Εγώ ακομα στενοχωρουμαι γι'αυτους που πήραν φάρμακα υπέρ της καλής λειτουργιας του στομάχου εκείνου αλλά κ τόσων άλλων που έχουν αποσύρει,και αποδείχτηκε ότι έφερε καρκίνους από πόσους άραγε ανθρώπους διαπιστώθηκε αυτό για να βγει το λεγόμενο αποτέλεσμα ώστε να το αποσύρουν????

    Και εμείς υπακούμε τυφλα.
    Εάν λοιπόν η Επιστήμη είχε μέτρο κ Θεό,τότε ακόμα περισσότερα επιτεύγματα θα είχε κατορθώσει με την βοήθεια Του Θεού.

    Και πάλι σας λέω ότι ψέματα δεν λέω.
    Παρακαλώ πολύ να ανεβάσετε το σχόλιο που απευθύνεται στη 10.52.

    Τέλος σας υπενθυμίζω ότι έχουμε και το αυτεξουσιο και ο καθένας κρινει και διακρίνει αναλόγως.
    Έτσι πιστεύω κιεγω!
    Αλλά πάλι δεν σας κρατώ κακια.
    Πάντα καλά να είστε!-
    Γι'αυτό είπα μην ανακοινώσουμε το ζήτημα διότι δεν βγαίνει άκρη κ διαλυομαστε.
    Αλλά αφού το έφερε η κουβέντα, αυτή τη γνώμη έχω !

    Συγνώμη εάν σας στενοχώρησα!-
    Ας αφήσουμε στο Θεό το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ήμουνα αντίθετος με τον εμβολιασμό. Περνώντας με την μάσκα μου έξω από τον ναό της Πολυκλινικής Αθηνών κοντοστάθηκα έκανα τον σταυρό μου και ζήτησα τον φωτισμό του Αγίου Πορφυρίου να μου πει τι να κάνω. Τότε άκουσα κάποιος να μου λέει από τους περαστικούς «προχώρα μην φοβάσαι» για εμένα ήταν το μήνυμα του Αγίου και δήλωσα πήγα και έκανα συνολικά τέσσερα. Δεν έπαθα τίποτα. Όταν περνώ έξω από τον ναό της Πολυκλινικής ευχαριστώ τον Άγιο για την προστασία του και τον φωτισμό που μου έδωσε τις κρίσιμες εκείνες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν μας ενδιέφερε μόνο ο εαυτός μας κ η δική μας σωτηρία καλώς ,αλλά η αγάπη έχει δύο στηρίγματα φίλοι μου προς Θεό και προς τον πλησίον!
    Δεν θα επανέλθω νομίζω σας κάλυψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Δόξα στον Πανάγιο Θεό που αποχωρείς από το να γράφεις σχόλια στο θέμα αυτό. θα σου πρότεινα ORTHODOXIA ORTHO γενική απόσυρση με όσα γράφεις διασύρεις την Πίστη των Ορθοδόξων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι να απορείς που μετά από τα όσα πέρασε ο κόσμος από την πανδημία υπάρχουν γιατροί που εξαργύρωσαν την αντίδρασή τους στα εμβόλια με βουλευτικό θώκο και παχυλό μισθό. Εκτός και αν ο χριστιανός βουλευτής δίνει τις εισπράξεις του στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. θα τους πω να σταματήσουν να μιλάνε για τα εμβόλια που έσωσαν εκατομμύρια κόσμο. Εμείς σώσαμε και τους αντιεμβολιαστές διότι πραγματοποιήθηκε η ανοσία του κόβιντ και σώθηκε η ανθρωπότητα. Αντί να μας ευγνωμονούν ζητούν και τα ρέστα. Η αγνωμοσύνη είναι μεγάλη αμαρτία. Εμείς χαιρόμαστε που δεν πέθαναν όπως οι περισσότεροι από αυτούς που επηρέασαν. Ο Θεός να τους δώσει μετάνοια και να ομολογήσουνε το λάθος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έκανα και εγώ αγώνα ενάντια στο μπόλιασμα αλλά παρέμεινα ιδεολόγος δεν ξεπούλησα τους αγώνες μου σε κόμματα που κομματιάζουν τους ανθρώπους σε παρατάξεις. Έχασα μισθούς αλλά δεν τα έλαβα με ασυλίες και υψηλούς μηνιαίους μισθούς για να μιλάω από έδρανα περιωπής. Δεν ξεπούλησα τον αγώνα μου ούτε ως σύμβουλος της Βουλής μετακλητός. Έτσι μπορώ να φωνάζω ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δέν ισχύει, αγαπητέ 2 - 18, ότι οι εμβολιασμένοι έσωσαν τους αντιεμβολιαστές επειδή πραγματοποιήθηκε η ανοσία, διότι, άν θυμάσαι, επεβλήθη καί στούς εμβολιασμένους να φορούν μάσκα, διότι καί αυτοί μετέδιδαν τον ιό.
    Επομένως κάθε εμβολιασμένος προστάτευσε (σχετικώς, όχι απολύτως διότι καί αυτοί νοσούσαν) μόνον τον εαυτό του, καί κανέναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι έξυπνοι λέγαν τότε για ένα κρυολόγημα. Σήμερα άκουσα έξαρση με διασωληνωμένους, εισαγωγές σε νοσοκομεία και θανάτους. Κρυολογήματα καλοκαιρινά. Έκανα και εγώ το εμβόλιο και με την ευλογία του Θεού και την βοήθεια του εμβολίου είμαι καλά. Δόξα τω Θεώ!
    Τον βουλευτή ποιος τον ακούει. Όλοι οι πολιτικοί είναι ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτή η είδηση είπε πολλά και έκλεισε στόματα που προξένησαν θανάτους.
    https://ageliaforos.com/emvoliastikan-oi-monaches-tis-ieras-monis-agioy-ioannoy-soyrotis-opoy-anapayetai-o-agios-pa-sios/
    ο κ. Κωστόπουλος πήρε διαχρονικά επί του θέματος την σωστή θέση για το πρόβλημα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή