Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Από την Αγία Νάππα Κύπρου στην ευλογημένη γη της Νότιας Μαδαγασκάρης

Με απέραντη χαρά και βαθιά συγκίνηση, υποδεχόμαστε στην ευλογημένη γη της Νότιας Μαδαγασκάρης την ευγενική αποστολή των εθελοντών από την Κύπρο. Ο πατήρ Βασίλειος, προϊστάμενος της Αγίας Νάπας στην Κύπρο και πρόεδρος του Ιδρύματος IHA, στάθηκε ως άγγελος σωτηρίας, αναλαμβάνοντας τη μηνιαία στήριξη της κλινικής μας, προσφέροντας δωρεάν υγεία σε χιλιάδες ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.


Οι εθελοντές που βρίσκονται κοντά μας, με ταπεινότητα και αγάπη, μοιράζονται τις δικές τους στιγμές με την καθημερινότητα και τις αγωνίες μας. Οι στιγμές αυτές είναι ανεκτίμητες, γεμάτες από την ευλογία της ανθρώπινης αλληλεγγύης και της θείας πρόνοιας. Καθώς τους φιλοξενούμε, η καρδιά μας γεμίζει ευγνωμοσύνη και φως, βλέποντας τις πράξεις τους να ανθίζουν σαν πολύχρωμα λουλούδια σε έναν κήπο γεμάτο ελπίδα.

Στην Επισκοπή μας, οι μέρες αυτές είναι μέρες γιορτής και πνευματικής ανάτασης. Κάθε χαμόγελο, κάθε θεραπεία, κάθε αγκαλιά είναι ένα δείγμα της αγάπης του Θεού που ενσαρκώνεται μέσα από τους αδελφούς μας από την Κύπρο. Είθε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να ανθίζει, φέρνοντας ευλογία και χαρά σε όλους μας.

Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης Πρόδρομος












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου