Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τα νεανικά στελέχη της Χριστιανικής Εστίας Πατρών στην "Αγία Σκέπη"



Τα νεανικά στελέχη που διακονούν στην Χριστιανική Εστία Πατρών υπό την καθοδήγηση του Θεολόγου κ. Δημητρίου Κεχαγιά συναντήθηκαν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.

Επισκέφτηκαν τροφίμους. Έκαναν πνευματικό απολογισμό και συμμετείχαν σε δείπνο που τους παρατέθηκε υπό του Ιδρύματος.



















8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία πρωοβουλία

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αυριο. αυτά τα παιδιά αποτελούν τμήμα του θησαυρού της Εκκλησίας και της Πολιτείας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ιεραποστολική χρονιά, αν και άρχισε κάπως μουδιασμένα και αμήχανα, λόγω της (προσωρινής;)αποχώρησης του κ. Σταθούλια, τελειώνει με άριστες των αρίστων εντυπώσεις και παρά πολύ καλές και ελπιδοφόρες προσδοκίες για τις κατασκηνωτικές περιόδους αλλά και για τις επόμενες χρονιές, αφού ο κ. Δημήτριος Κεχαγιάς, όχι μόνο εγκλιματίστηκε αμέσως στο "δύσκολο" περιβάλλον της Πάτρας, αλλά έδωσε νέο "αέρα" στην Εστία και συνδέθηκε με τα στελέχη και τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αγαπητέ ανώνυμε/η, των 10:32.

Περσινά, ξινά σταφύλια. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Ξεκολλήστε επιτέλους. Η ζωή προχωράει και κυλάει...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ (παρά τη λογοκρισία) θα επιμείνω.

Η ζωή κυλάει και χάνεται. Τα πάντα τρέχουν. Είναι κρίμα να μένουμε πίσω στα παλιά, στα περσινά, τα προπέρσινα, τα παραπροπέρσινα και ούτω κάθε εξής.

Ανώνυμος είπε...

Στο εκκλησιαστικό χώρο υπάρχει το «πρόσωπο» το οποίοι είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο. Δεν είναι κακό να θυμάσαι τους ευεργέτες σου.

Ανώνυμος είπε...

ανθρωποι ειμαστε οχι μηχανες!!!λογικο ειναι να δενομαστε με ατομα...η απροσμενη φυγη τους να μας λυπει+να μας προκαλει πολλες φορες!!!ομως το εργο της χρ.εστιας εχει αποδειχθει πολλακις φορες οτι σοτχο εχει το ιεραποστολικο λογο του ευαγγελιου...αυτο συνεχιζεται και θα συνεχιζεται ανεξαρτητως των ατομων!!φυσικα ομως ειναι πολυτιμη κ αναγκαια η υπαρξη ατομων που ειναι μονιμοι στη πατρα κ βοηθουν απο πολλα ποστα!!

Αναστάσιος είπε...

Κάποιος ανώνυμα εκφράζει παράπονό του με λατινικούς χαρακτήρες για το ότι δεν δημοσίευσα κάποιο σχόλιο. Αγαπητέ μου γράψε επώνυμα το σχόλιο και ευχαρίστως θα το δημοσιεύσω. Η κριτική της ανωνυμίας δεν ωφελεί.