Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Πάνω από όλες τις επιδιώξεις... η πνευματική τελείωσις - π. Γαβριήλ Αθανασιάδης


Πάνω από όλες τις επιδιώξεις και τις προτιμήσεις, πάνω από όλες τις αξίες και τις αγάπες, στην κορυφή ο Θεός, η βασιλεία του Θεού, η σωτηρία της ψυχής, η πνευματική τελείωσις.
Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Αθανασιάδης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απουσία του αγίου γέροντα της Πάτρας του π. Γαβριήλ είναι αισθητή. Υπήρξε ανεπανάληπτος μοναδικός πνευματικός. Ο Θεός να του δίνει δυνάμεις στα γηρατειά του.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι να μας μιλήσει όπως πάντα πνευματικά και πατερικά για να ειρηνεύσει τις καρδιές μας με τις σωστές συμβουλές του.

Ανώνυμος είπε...

Να μας βάζεις συχνότερα διδαχές του π. Γαβριήλ κ Τάσο.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη χαρά μου έδωσες αγαπητέ κ. Κωστόπουλε με αυτά τα ευλογημένα λόγια του άγιου Γεροντά μου του π. Γαβριήλ. Να μας βάζεις συχνότερα από την πνευματική τροφοδοσία του π. Γαβριήλ για την ωφέλεια όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΛΗ!!!ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο σεβαστός μας π. Γαβριήλ Αθανασιάδης επί 30 και πλέον χρόνια υπήρξε για την Πάτρα ο πρύτανης των ιεροκηρύκων αλλά και ο κορυφαίος πνευματικός στον οποίο χιλιάδες ψυχές βρήκαν την ειρήνη της καρδιά του υπό την καθοδήγηση του πετραχηλιού του. μέσα από τα βιβλία του και τις ομιλίες του θα παραμένει σπουδαίος πνευματικός καθοδηγητής.