Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ευχές για τα 10 έτη κυκλοφορίας της εφημερίδας "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ"


Ο «ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» συμπληρώνει -σήμερα 20 Ιουλίου 2017-  δέκα χρόνια αδιάκοπης επιτυχημένης κυκλοφορίας και καταγράφεται ήδη στην ιστορία του εκκλησιαστικού επαρχιακού Τύπου.

Ο «ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» είναι ένα σπουδαίο εκδοτικό εγχείρημα που το οραματίστηκε και το τόλμησε ο κ. Αλέξανδρος Κολλιόπουλος. Η επιτυχία της εφημερίδας όλη αυτή την δεκαετία  βασίζεται στον επαγγελματισμό, στην ειλικρίνεια, στην αγάπη και τον σεβασμό του προς την Εκκλησία,  και στο πάθος που τον διακρίνει για ενημέρωση.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών κυκλοφορίας της έγκριτης εφημερίδας σας, θέλω να σας συγχαρώ θερμά τόσο εσάς αγαπητέ κ. Κολλιόπουλε, όσο και τους συνεργάτες σας, για το σπουδαίο έργο σας.


Με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα, δεοντολογία και μεράκι για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, καταφέρατε αυτή την δεκαετία, να είστε το σημείο αναφοράς για τα εκκλησιαστικά νέα και όχι μόνο.

Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό την πορεία της στον χρόνο και να γιορτάσει «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» πολλές-πολλές 10ετίες ακόμη.

Με ειλικρινή αισθήματα βαθιάς εκτίμησης.

Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιέπαινη προσπάθεια με καλή ενημέρωση και προσεγμένες συνεργασίες. Χρειαζόταν και χρειάζεται ως ενημερωτικό έντυπο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η εφημερίδα που μας ενημερώνει και μας πληροφορεί για τα όσα κάνουν οι ενορίες της Πάτρας. Όσες από αυτές στέλνουν συνεργασίες… Για εμένα και μόνο γι΄ αυτό αξίζει να συνεχίσει την πορεία της. Διαβάζοντάς την μαθαίνω τα νέα σε λίγο. Ο εκδότης προσφέρει σπουδαίο έργο στην τοπική μας θρησκεύουσα κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Και στα εικοσάχρονα ευχόμαστε στον κ. Αλέκο Κολλιόπουλο. Ο Εκκλησιολόγος είναι μια προσπάθεια που αξίζει να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Λες και ήταν χθες που άρχισα να την διαβάζω όχι από την αρχή. Κάπου άκουσα ότι κυκλοφόρησε μετά από δίμηνο περίπου. Από τότε την διαβάζω κάθε βδομάδα. Να ζήσει αυτή, ο εκδότης, και μείς οι αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια σπουδαία εφημερίδα. Τα δεκάχρονά της είναι σημαντικός σταθμός για να ξεκινήσει μια νέα δυναμική πορεία. Στον κ. Κολλιόπουλο αξίζουν συγχαρητήρια διότι προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να κρατά μια έντυπη εφημερίδα σε δύσκολους καιρούς.