Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η τελετή λήξης των Κατηχητικών του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών


 Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 ξεκίνησαν δύο πούλμαν με παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών και τους γονείς του υπό την επίβλεψη του π. Παναγιώτη Θωμά για την  Φωκίδα. Επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ και την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Τρίκορφο Φωκίδος. Στην ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου έγινε και η τελετή λήξης των Κατηχητικών για αυτή την ιεραποστολική περίοδο. Και αυτή η εκδρομή έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν, να τραγουδήσουν και να περάσουν μια πραγματικά αξέχαστη ημέρα.


































7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


«ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν· ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με· τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν.»
Συγχαίρω εκ καρδίας τον π. Παναγιώτην Θωμάν για το σπουδαίον και σημαντικόν έργον δια την νεολαίαν της ενορίας του.

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Παναγιώτης πάντα παραμένει δραστήριος. Έχει ηγετική φυσιογνωμία και προκαλεί τον ενθουσιασμό. Τον είχα κατηχητή στην Εστία ξεχώριζε μαζί με τον κ. Κωστόπουλο και τον τότε κ. Γ. Αθανασόπουλο σε πολλά. Να παραμείνει ο ίδιος. Τα χρόνια να μην του προξενήσουν φθορά, κούραση ή εφησυχασμό.

Ανώνυμος είπε...

Ευγενία είσαι υπέροχη φωτορεπόρτερ. Μιλάνε οι φωτογραφίες σου. Είσαι θησαυρός.

Ανώνυμος είπε...

«Ιδού εγώ και τα παιδία α μοι έδωκεν ο Θεός» (Ησ. 8,18). Εδώ στην 6η φωτογραφία αποκαλύπτει ότι ο «καλός ποιμήν» είναι αδελφός αλλά συγχρόνως και πατέρας. Αυτή η φωτογραφία μου έφερε ζωηρές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων σε μια κατασκήνωση.

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου.
Τώρα καλό καλοκαίρι με το που θα κλείσουν και τα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα τέτοια. Ας μην χάνουν τις ευκαιρίες τώρα που μπορούν. Θα έλθουν δύσκολες μέρες με τους άθεούς που μας κυβερνούν.

Ανώνυμος είπε...

Με ξεσηκώνουν τέτοιες εξορμήσεις. Στην ενορία μου νέκρα. .