Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αγιασμός στο 3ο Κ.Α.Π.Η. Πύργου

 Αγιασμός στο 3ο  Κ.Α.Π.Η.  Πύργου
Με ευχές και σε ζεστή ατμόσφαιρα
Με τον καθιερωμένο Αγιασμό το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησε η νέα περίοδος για το «Στέκι της Αγάπης», όπως ονομάζεται το 3ο Κ.Α.Π.Η. Πύργου, που βρίσκεται στα Χαλικιάτικα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Νικόλαος Κατσιδήμας, που μετέφερε τις ευχές της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και ευχαρίστησε τον π. Κωνσταντίνο Κοτσώνη, εφημέριο του Αγίου Αθανασίου Πύργου, με την άδεια του οποίου παραβρέθηκε και τέλεσε τον Αγιασμό.

Επίσης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η. κ. Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο  για το έργο που επιτελεί για τους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας, με αποτέλεσμα να είναι το Κ.Α.Π.Η. ένα αληθινό Στέκι της Αγάπης.
Σύντομη παρέμβαση έκανε με ομιλία της η Επίτιμη Σχολική Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος κ. Χαρά Ρόρρη-Κανδύλη, που τόνισε τις αρετές των συμπολιτών μας της Τρίτης Ηλικίας και την υποχρέωση όλων μας να τους στηρίξουμε. «Προσέφεραν ανιδιοτελώς πάρα πολλά», τόνισε.  Με τις γνώσεις τους, τις ικανότητες που ανέπτυξαν στο διάβα της ζωής τους και τις εμπειρίες τους, αποτελούν σπουδαίο μάθημα για τους νεότερους, ώστε να αποφεύγουν τους σκοπέλους που θα συναντήσουν. Ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης του μόχθου τους, οφείλει τόσο η Πολιτεία, όσο και η αρμόδια Δημοτική Αρχή, να ενισχύει και να στηρίζει αδιακρίτως τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.».
Τους παρευρισκομένους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. κ. Παναγιωτόπουλος Η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά Αναψυκτικών και γλυκών που ετοίμασαν οι κυρίες του ¨Στεκιού της Αγάπης¨, ενώ αντηλλάγησαν ευχές για μία καλή και δημιουργική περίοδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: