Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με συνοικοτρόφους του, από την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων



Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος τέλεσε σήμερα -Κυριακή μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού 18 Σεπτεμβρίου 2016- Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Πεντέλη.
Ο Μακαριώτατος είχε προσκαλέσει να παραβρεθούν συνοικότροφοι του, από την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων. Μετά την θεία Λειτουργία τους φιλοξένησε στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που είναι δίπλα στην Μονή. Αναπόλησαν, και εξέφρασαν τις καλύτερες εντυπώσεις, από τις ημέρες που έζησαν στο Χριστιανικό Οικοτροφείο. Συνόψισε ο Μακαριότατος, με σοφές και συνετές σκέψεις, για τον ρόλο του Αρχιεπισκόπου, και της Εκκλησίας στην σημερινή πραγματικότητα. Στο τέλος παρέθεσε γεύμα, και αναχώρησαν με την υπόσχεση να βρεθούν ξανά του χρόνου. Μεγάλος ήταν ο αριθμός των πατρινών που έδωσαν την παρουσία τους στην ευλογημένη αυτή σύναξη.  


Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Μακαριωτάτου 
Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ 
από το intv.gr ΕΔΩ











Με τους: κ. Παναγιώτη Παπαθεοδώρου και κ. Παναγιώτη Μαρτίνη 

Με τον καλό φίλο κ. Γιώργο Αρβανίτη ιδιοκτήτη του intv.gr



























































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια ένδοξα. Με φιλίες ισχυρές. Όλοι μαζί και του χρόνου συνοικότροφοι.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο κ. Μαρτίνης με τον Αρχιεπίσκοπο;
Θέλω να μάθω.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αρβανίτης είναι σπουδαίος επαγγελματίας και με την καλή του εργασία προβάλει την εκκλησιαστική ζωή. Του αξίζουν συγχαρητήρια δια τους κόπους και την ευσυνειδησία του.
Χ. Π.