Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αλέξιου Κάλλιστρου Αιωνία η μνήμη


Θα συναχθούμε (αύριο Σαββάτο 5 Νοεμβρίου 2016) στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, για να παρακαλέσουμε τον Τρισάγιο Θεό μας, τόσο η αγαπημένη οικογένειά του, αλλά και οι  πνευματικοί εν Χριστώ αδελφοί, να αναπαύσει την ψυχή του μακαριστού
Αλέξιου Κάλλιστρου,
πρώην Προέδρου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.

Θα ενώσουμε τις προσευχές μας για τον  άνθρωπο αυτό που γνωρίσαμε, που αγαπήσαμε, που ευεργέτησε πολλούς από εμάς με τις σοφές νουθεσίες του, για τον άνθρωπο που ανάλωσε τη ζωή του στην διακονία της Ιεραποστολής, τον άνθρωπο που πολιτεύθηκε με δικαιοσύνη ως τίμιος επαγγελματίας, με αγάπη και πραότητα στους γύρω του, με μακροθυμία και χρηστότητα στους συνεργάτες του, τον άνθρωπο που δεν έκρυψε το τάλαντο που του έδωσε ο Θεός αλλά το πολλαπλασίασε.
Ο μακαριστός Πρόεδρός μας Αλέξιος Κάλλιστρος διέθετε αγάπη ανυπόκριτη, μεγαλείο ευγενικής ψυχής, αρχοντιά που σπανίζει στις ημέρες μας, ειλικρίνεια και ευθύτητα, αλλά και την σεμνότητα. Δίδασκε με τη ζωή του χωρίς πολλά λόγια.
Θα τον αγκαλιάζει η θερμή προσευχή μας για την ανάπαυση της ψυχής τους εις την Ουράνια Βασιλεία και η ευγνωμοσύνη όλων μας όσων μπαινοβγαίνουμε στο κτίριο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, στην οποία πρόσφερε πολλά.
Η μνήμη του Αιωνία!
Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: