Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Δίνεις αίμα...Δίνεις Ζωή...η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ενορία Τιμίου Προδρόμου και Οσίου Ιωάννου Ρώσσου Πατρών


 Η Ενορία Τιμίου Προδρόμου και Οσίου Ιωάννου Ρώσσου Πατρών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, οργάνωσε για δεύτερη φορά και φέτος την δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 η Ενοριακή δράση για την Εθελοντική Αιμοδοσία. Από της 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι στο προαύλιο του Ιερού Ναού μας βρέθηκε η κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. 
Η ανταπόκριση για συμμετοχή σε αυτή την πράξη αγάπης ήταν μεγάλη! Η Ιατρός και οι επισκέπτριες υγείας υποδέχθηκαν τους 32 περίπου Ενορίτας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εκκλησίας για να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Μετά από ιατρικό έλεγχο τελικά αιμοδότησαν 16 συνάνθρωποι μας. 
Θερμές ευχαριστίες σε όσες και όσους στήριξαν και αυτή την Ενοριακή δράση αγάπης.
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημαντική η προσπάθεια. Καλό το αποτέλεσμα. Πρέπει οι Έλληνες να μάθουν στην συνειδητή προσφορά αίματος. Η ενορία μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο. Στις φωτογραφίες είδα ότι όσοι αιμοδότισαν ήταν νέοι. Είναι σημαντικό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ....ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗ.