Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ θα τελέσει την εις διάκονο χειροτονία του κ. Παύλου Καλλίκα


Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Καραβά  στα Κύθηρα, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ θα τελέσει την εις διάκονο χειροτονία του Θεολόγου κ. Παύλου Καλλίκα. 

5 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ με χαρά πληροφορήθηκα χθες από την Θεοδοσία Φιλιππάτου, αδελφή της συζύγου σας Ελένης, και διάβασα σήμερα για την εις διάκονο χειροτονία σας.
Διατηρώ τις καλύτερες των εντυπώσεων από την προσφορά σας επί σειρά ετών στο Κατηχητικό έργο της Εκκλησίας. Σας γνώρισα περισσότερο και καλύτερα -από την εδώ- στην Πάτρα διακονία σας στο έργο των Κατασκηνώσεων.
Εύχομαι και προσεύχομαι θερμότατα, ώστε η Χάρη του Αγίου Πνεύματος που θα σκηνώσει μέσα σας να σας αξιώσει να καταστείτε τίμιο «όργανον Θεού, τεταγμένον εις το πτερώσαι ψυχάς, αρπάσαι κόσμον και δούναι Θεώ, εισποιήσαι τον Χριστόν εν ταις καρδίαις και θεώ ποιήσαι τον άνθρωπον».
Η ιεροσύνη πάντα αλλά ιδιαίτερα στην εποχή μας, είναι για αυτούς που αγαπούν τα δύσκολα. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη.
Ας προσεύχεσθε και υπέρ εμού.
Αναστάσιος Κωστόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Άξιος να είσαι Παύλο. Χάρηκα για αυτό το ευχάριστο και ευλογημένο νέο.
Π.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Τον κέρδισαν τα Κύθηρα!
Τυχεροί οι εκεί πιστοί.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαιρουμε

Ανώνυμος είπε...

Τα καλά παιδιά ρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη της διακονίας στο θυσιαστήριο και του ανθρώπου.
Άξιος με φόβο Θεού.