Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ στην Μ.Φ.Η. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»

 Με τους τροφίμους της Μ.Φ.Η. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, συνέφαγε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ μετά από πρόσκληση του Διευθυντού του Ιδρύματος κ. Αναστάσιου Κωστόπουλου. Στο γεύμα η παρουσία του Σεπτού Ποιμενάρχη μας προσέδωσε οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα. Με στοργή και αγάπη  ευχήθηκε στους τρόφιμους για την Πασχαλινή περίοδο καθώς  και στους εορτάζοντες επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου. Η θερμή παρουσία του Μητροπολίτου μας συνεπήρε τους τρόφιμους του Ιδρύματος, οι οποίοι παρά τα χρόνια και τις ταλαιπωρίες της μακράς ζωής τους, ένιωσαν να ξαναγεννιούνται και να αναπτερώνουν οι ψυχικές τους δυνάμεις με τα πατρικά λόγια και τις αρχιερατικές ευχές του.
Εις το γεύμα παρακάθισαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, οι Ιεροκήρυκες Αρχιμανδρίτες π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης και Μάρκος Τζανακάκης, ο Πρόεδρος της Χ.Ε.Π. κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Υποδιευθύντρια κ. Ευαγγελία Μαυρομμάτη κ.α..   



























































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η ευλογία της παρουσίας του Επισκόπου στα γηρατειά τα θρησκευόμενα. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την αναστάσιμη χαρά με τα υπέροχα χαμόγελα και την χαρά των προσώπων . Να είναι πολλά τα έτη του Μητροπολίτη Πατρών για να μας ευλογεί πάντοτε.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να κατανοήσω την χαρά των τροφίμων με την επίσκεψη και μόνο του δεσπότη. Πάντα ο Μητροπολίτης για τις μεγάλες ηλικίες είναι πρόσωπο σπουδαίο, ιερό και σεβαστό.