Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΚΩΝ. ΚΑΤΣΙΑΦΑΣ: ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ - Βασιλείου Βακάλη


ΚΩΝ. ΚΑΤΣΙΑΦΑΣ: ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ

Του Βασιλείου Βακάλη



      Πέντε δολοφονίες, ένα το θύμα! Είναι δυνατόν; Βεβαίως και είναι. Δεν κάναμε λάθος. Και το εξηγούμε. Δολοφονία πρώτη, σφαίρα πρώτη: Κατ' ευθείαν στην καρδιά του Κων/νου, που χτυπούσε για την Ελλάδα. Για τη φυσική του εξόντωση. Με μεθοδικό, αδίστακτο, εγκληματικό προγραμματισμό στα σκοτεινά υπόγεια της εκσυγχρονισμένης Sigourimi. Με εκφοβισμό του ΄Ελληνα στο αστυνομικό τμήμα. Με λεκτικό πικάρισμα του θύματος από μπασκίνες για εξώθησή του στην παρανομία και ξεμονάχιασμά του σε ερημική τοποθεσία για εκτέλεση χωρίς μάρτυρες. Ευρηματικό; Σίγουρα. Κάθε εγκληματίας, που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να είναι ευρηματικός.
       Δολοφονία δεύτερη, σφαίρα δεύτερη: Για ηθική εξόντωση αυτή τη φορά. Από τον Αλβανό Πρωθυπουργό, που κάτι ξέρει από ναρκωδολάρια ... Τρελός και εξτρεμιστής το Β/Ηπειροτόπουλο! ΄Ανθρωπος με καρδιά τίγρης ο ΄Εντι. Ούτε μια λέξη συμπαθείας για το θύμα του. Κουράγιο μπασκίνες μου, Β/Ηπειρώτες σκοτώνετε! Ναι, ούτε μια λέξη συμπαθείας! Ακόμη και όταν ο αδελφός του βρίζει στο γήπεδο τον νεκρό και έναν λαό απ' τον οποίο ζητά διαβατήριο για την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. Επίπεδο 'ηγέτη'!

     Ηθική δολοφονία τρίτη: Οι άκαιρες δηλώσεις μιας αναρμόδιας Ελλαδίτισσας Υπουργού Πολιτισμού (;) σε λάθος τόπο και χρόνο και χωρίς να έχει την απαραίτητη γνώση της αλληλουχίας των συμβάντων της δολοφονίας, που έγινε σε διαφορετικό σημείο, απ' το σημείο στο οποίο ήταν εκείνη. Πού στόχευε; Μέχρι στιγμής ο πολιτισμός της δεν της επέτρεψε να μας εξηγήσει.
      Ηθική δολοφονία τέταρτη: H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων, παρακαλώ, λίγες ώρες μετά το έγκλημα ότι ο δολοφονηθείς είχε κατηγορηθεί για πράξη, για την οποία κατά τους συγγενείς του αθωώθηκε! Ναι, για την ΕΛ. ΑΣ. ο κατηγορούμενος ταυτίζεται με τον ένοχο και πρέπει να διασυρθεί ακόμα και νεκρός. Ποιος και γιατί με τόση σπουδή έδωσε την ανακοίνωση και σε τι απέβλεπε; Την απάντηση την περιμένουμε ...
      Ηθική δολοφονία πέμπτη: Η μεταφορά και κατακράτηση της σορού του Κων/νου στα Τίρανα, όπου η έδρα του τυράννου Ράμα, μπας και γίνει ξεσηκωμός στο Αργυρόκαστρο, για δέκα τουλάχιστον μέρες δήθεν προς ολοκλήρωση των ερευνών! Κουτοπόνηρες χυδαιότητες; Ναι, αλλά πιο χυδαία και απολίτιστη η παρακώλυση της ταφής ενός νεκρού και η μήκυνση του δράματος των συγγενών. ΄Αθαφτος για τόσες μέρες ο Κων/νος! ΄Υβρις και σκύλευση νεκρού με εντολή του Ράμα. ΄Ορσε ηγέτης, που θέλει να καταταγεί μεταξύ των πολιτισμένων ευρωπαίων ομολόγων του, αυτός ο εμπνευστής μίσους και ενορχηστρωτής της ρατσιστικής ανθελληνικής λύσσας.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: ΠΟΙΟΣ όπλισε το χέρι του Κων/νου; Μα ποιος άλλος από τη σκλαβιά και τον αλβανικό ανθελληνικό ρατσισμό, που αποτελεί τη βασική 'φιλοσοφία' του αλβανικού κράτους είτε Χότζας το κυβερνάει, είτε Αλία, είτε Μπερίσα, είτε Ράμα. Στόχος αυτού του κράτους - δολοφόνου είναι η εξαφάνιση των Β/Ηπειρωτών. Γλώσσα ελληνική δεν επιτρέπεται, Θυμηθείτε τον Αρ. Γκούμα, που τον σκότωσαν γιατί μίλησε ελληνικά ... Ιστορία ελληνική ούτε. Γιορτή ελληνική ούτε. Κατοχή περιουσίας ούτε. Σκέψη για την πατρίδα ούτε κατά διάνοια. Ασφάλεια και δίκαιη μεταχείρηση ο Β/Ηπειρώτης δεν δικαιούται. Εγγύηση για τα πολιτικά, μορφωτικά, κοινωνικά κλπ δικαιώματά του ούτε. Μόνο βία, αυθαιρεσία και καταπίεση είναι στη ... διάθεσή του. Και αυτά είναι εκείνα τα οποία δεν άντεχε ο Κων/νος. Πνιγόταν μέσα στη μπόχα της καταπίεσης και της έλλειψης ελευθερίας. Παντού τον παρακολουθούσε ένα αλβανικό μάτι, έτοιμο να του δημιουργήσει προβλήματα. Αγαπούσε την πατρίδα του και αυτό ήταν έγκλημα για το αλβανικό κράτος - δολοφόνο. Στην καρδιά της Ευρώπης του 21ου αιώνα modus vivendi για τον Β/Ηπειρώτη έξω από το εξοντωτικό πλαίσιο που του θέτει ο εκάστοτε Ράμα δεν υπάρχει.
Λοιπόν, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ  ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ. ΣΤΟΠ. Καταγγείλτε, Φίλοι αναγνώστες, τον αλβανικό ρατσιστικό ανθελληνισμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το αίμα του Κων. Κατσίφα ζητά δικαίωση. Ζωή για τον Β/Ηπειρώτη σε συνθήκες ρατσιστικής τρομοκρατίας σημαίνει ευκαιρία στους δολοφόνους για επόμενο φόνο και συνέχιση της γενοκτονίας..- 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα γράφεις. Σύσσωμος ο Ελληνισμός καταδικάζει τον Αλβανικό ρατσισμό. Όμως οι κρατούντες τόσο στην Αλβανία μα δυστυχώς και στην Ελλάδα δεν ακούνε. Δεν υπάρχουν σήμερα Σεβαστιανοί για να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών.