Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Αγιασμός στα Γραφεία της «Αναγενέσεως» στον Πύργο

 Με την συμμετοχή δεκάδων υποψηφίων και φίλων της δημοτικής παρατάξεως  τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της δράσεως των Γραφείων της, στην οδό Αγίας Κυριακής 4, η Παράταξη «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου». Τον αγιασμό τέλεσε ο τοπικός εφημέριος Αγίας Κυριακής π. Βασίλειος Λαγκαδινός που ευχήθηκε καλή δύναμη στην προσπάθεια του επικεφαλής και των μελών της Παρατάξεως για τον τόπο, ενώ ακολούθως ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος  ευχαρίστησε τους παρόντες.

 Παράλληλα, συζήτησε με τους υποψηφίους του Συνδυασμού του για τις μελλοντικές δράσεις της «Αναγενέσεως» στην πόλη και τα χωριά του Πύργου.
Αντάλλαξε με όλους σκέψεις για την ήδη 5ετή δράση της Παρατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, τονίζοντας τις εύστοχες παρεμβάσεις της τόσο για τον τόπο όσο και για την προβολή των Διακαίων του Ελληνισμού. Το Γραφείο της Παρατάξεως είναι ανοικτό κάθε απόγευμα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα επίσημα εγκαίνια του Γραφείου, με συμμετοχή προσωπικοτήτων και από άλλες περιοχές της Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: