Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Κάθε Κυριακή εκκλησιασμός στην Ιερά Μονή Νέου Στουδίου Αυλώνα Αττικής


Η Ιερά Μονή Νέου Στουδίου Αυλώνα Αττικής, τελεί κάθε Κυριακή:
  • την ακολουθία του Όρθρου (έναρξη 7:00 π.μ.)
  • τη Θεία Λειτουργία (έναρξη περίπου 08:30 π.μ.),
  • Θείο Κήρυγμα.
    Λήξη των παραπάνω περίπου 10:15 π.μ.
    Επακολουθεί επικοινωνία μεταξύ των πιστών μελών και των μοναχών της αδελφότητας στο χώρο υποδοχής της Μονής.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πείτε ότι είναι η μονή του Αττικής Νικοδήμου του εκθρονισμένου απο τον Σεραφείμ χωρίς δίκη.

Ανώνυμος είπε...

Απο πέρυσι τον Μάρτιο η προ πολλών ετών αντικανονικώς υπό του Μητροπολίτου πρώην Αττικής και είτα Έλους Νικοδήμου Γκατζιρούλη ιδρυθείσα "Μονή Στουδίου" έχει ενταχθεί στην κανονική Εκκλησία (των εις αυτήν αρχιεπισκοπευσάντων Σεραφείμ, Χριστοδούλου, Ιερωνύμου) λειτουργήσαντος εν αυτή του κανονικού επιχωρίου Μητροπολίτου Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρου. ΑΤΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γράφε ότι θέλεις Αττικέ ο Νικόδημος Γκατζιρούλης ακόμα και το Έλος το έκανε γόνιμο, ενώ ο Σεραφείμ κατάντησε ως Αρχιεπίσκοπος Ξηροκαμπείας να μην έχει έστω ένα θεολογικό γραπτό για να τον συνοδεύει. . Στην μνήμη μας παραμένει ως αντάρτης του Ζέρβα και ο από Άρτης και Ιωαννίνων Αρχιεπίσκοπος Χούντας Ιωαννίδη και Ξηροκαμπίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αττικής και Μεγαρίδος Νικόδημος δεν έχει ανάγκη να τον υπερασπισθεί κανένας από εμάς. Ο ζωή, το έργο, και ο αγώνας του για την Εκκλησία τον έχει καταξιώσει στην συνείδηση της Εκκλησίας

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες της Χούντας Παπαδοπούλου, Παττακού και ΣΙΑ (1967-1973), το ξέρετε;
ΑΤΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

...ποιας Εκκλησίας εννοείτε; Γιατί για την Εκκλησία της Ελλάδος και την καθόλου Ορθόδοξη Εκκλησία ο μακαριστός Νικόδημος Γκατζιρούλης θεωρείται ότι εκοιμήθη ως (τιτουλάριος) Επίσκοπος Έλους. Οι όποιες θρησκευτικές Οργανώσεις και τα όποια Σωματεία μπορεί να θεωρούν ότι ο μακαριστός εκοιμήθη ως "Αττικής και Μεγαρίδος", αλλά αυτό που μετράει είναι τι λέει η Εκκλησία, η "μάνα" μας που έλεγε και ο (κατά την άποψη τινών ...λογίων Οργανωσιακών) ...αγράμματος Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ.
ΑΤΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 'Αττικέ' πρώτον το Αττικός είναι κλεμμένο και το ξέρεις καλά!! και δεύτερον διάβασε και από επίσημο ειδησεογραφικό site τι τίτλο είχε ο μακαριστός Νικόδημος ( https://orthodoxia.info/news/o-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%85/ ) και κάτι τελευταίο, εκκλησία δεν είναι οι δεσποτάδες και οι παπάδες μόνο, είναι και ο πιστός λαός ο οποίος γνωρίζει πότε έχει αληθινό ποιμένα ( Αττικής Νικόδημος, Λαρίσης Θεολόγος, Θεσσαλιώτιδος Κωνσταντίνο, Δημητριάδος Ηλία και αλλους) και πότε έχει ψευδοποιμένα φερόμενο σαν λύκο άγριο ( σεραφείμ τίκα, δωρόθεο γιανναρόπουλο, παντελεήμωνα μπεζενίτη, ιγνάτιο λάπα, παντελεήμωνα καρανικόλα,) Περαστικά σου(τ)!!!