Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Εκλογές των Θεολόγων της Πάτρας


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ
Μιαούλη 68
Αρ. πρωτ. 3/2019
Πάτρα 5/12/2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,
«Χαίρετε ἐν Κυρίῳ πάντοτε»
Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό ιδρύσεως και λειτουργίας  των Παραρτημάτων της ΠΕΘ, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοικούσης Επιτροπής του Παραρτήματός μας, καθώς και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σας καλούμε λοιπόν, την Δευτέρα 9/12/2019 και ώρα 18.30 σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, στην αίθουσα του Συλλόγου Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ», Μιαούλη 68, στην Πάτρα. Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα εξής θέματα:
Α) Απολογισμός –λογοδοσία απερχόμενης Δ.Ε.

Β) Έγκριση πεπραγμένων απερχόμενης Δ.Ε.
Γ) Συζήτηση –προτάσεις
Δ) Εκλογές για την για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, να το δηλώσουν τηλεφωνικά στα μέλη της απερχομένης Διοικούσης Επιτροπής, μέχρι και τις 9/12/2019.
Οι συνάδελφοι που θα ψηφίσουν, παρακαλούνται να καταβάλουν στην ΠΕΘ Πατρών το ποσό των 10 € (συνδρομή τελευταίου έτους).
Τέλος, όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι, πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι προς την ΠΕΘ, έχοντας αποστείλει το ποσό των 20 € (συνδρομές των δύο  τελευταίων ετών).

Η Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος   Γκουρβέλος Παναγιώτης
Ο Γραμματέας   Βουκελάτος Λεωνίδας
Ο Ταμίας   Θεολογίτης Χρήστος


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπράβο. Πρέπει να το ανακοινώνουν πιο πριν, να λαμβάνει γνώση ο κάθε ενδιαφερόμενος.