Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η εορτή της Αγίας Παρασκευής στο Μιχόι Αχαΐας


Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η μνήμη της Αγίας οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής στο πανέμορφο ναό του χωριού Μιχόι Αχαΐας. Κατά την Θεία Λειτουργία κατέκλυσαν τον πανηγυρίζοντα Ναό οι πιστοί εντός και εκτός αυτού, για να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα και να συμμετάσχουν στην Ευχαριστιακή Σύναξη της Εκκλησίας. Ο Ιεροκήρυκας Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης στο κήρυγμα έλαβε αφορμή από το Αποστολικό ανάγνωσμα «Πάντες γάρ υιοί Θεού εστε δια της πίστεως εν Χριστώ Ιησού’ όσοι γάρ εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε» το οποίο συνδύασε με την ζωή της Αγίας Παρασκευής, και τα μηνύματα τα οποία προσφέρει με την ζωή της σε όλους τους πιστούς. 





















































3 σχόλια:

Πατρα είπε...

Θα μπορουσατε ισως να ανακοινώνατε ΝΩΡΙΤΕΡΑ τετοιου είδους Συνάξεις των εκκλησιών?? Ετσι,γνωστοποιόντας τες και σε εμάς, θα μπορούμε οσοι θέλουμε να παρευρεθούμε...! Ευχαριστώ πολύ!!

Αναστάσιος είπε...

Προς: 27 Ιουλίου 2016 - 12:14 π.μ.

Γνωστοποιώ πάντα όσες ανακοινώσεις λαμβάνω με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δεν μπορώ να γνωρίζω το πρόγραμμα διαφόρων ναών.

Πατρα είπε...

Ξερουμε οτι κανετε το καλυτερο και σας ευχαριστούμε γι'αυτο. Απλά αν μπορείτε προσπαθείστε περισσοτερο! Σας ευχαριστώ πολυ!!