Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Εόρτια εκδήλωση της Μ.Φ.Η «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» στον προαύλιο χώρο της



Καλοκαιρινή εόρτια εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.
Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή που διοργανώθηκε με αγάπη και μεράκι από την υποδιευθύντρια της Μονάδας κ. Ευαγγελία Μαυρομμάτη και την συμπαράσταση της κοινωνικής λειτουργού κ. Ανδριάνας Τσαγκάρη. Η συνδρομή της νεανικής χορωδίας της Χριστιανικής Εστίας Πατρών υπήρξε καταλυτική για την επιτυχή έκβαση της εορτής, καθώς λάμπρυναν την βραδιά με τις όμορφες φωνές τους και τα γεμάτα πνευματικά και αισιόδοξα μηνύματα άσματα τους. 










Ξεχωριστή στιγμή χαράς για στους παρευρισκόμενους προσέφεραν και οι Χαρούμενοι Αγωνιστές με τη θεατρική τους παράσταση, η οποία ήταν πλούσια σε φαντασία. Οι τρόφιμοι της  Μ. Φ. Η. «Η Αγία Σκέπη» τραγούδησαν, και έπαιξαν το παιχνίδι του κρυμμένου  θησαυρού από το οποίο έλαβαν διάφορα συμβολικά δώρα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο με φωτογραφίες από την καθημερινότητα των ηλικιωμένων  και από τις Ιερές Ακολουθίες στον Ι. Ν. Αγίας Σκέπης. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ο συγκινητικός λόγος της κ. Αθανασίας Αλεξοπούλου, γειτόνισσας του Ιδρύματος, η οποία έκανε αναφορά στην Αγία Σκέπη και στο ρόλο που έχει στην κοινωνία των Πατρών και την ιδιαίτερη ευλογία που έχει η γειτονιά με τον ναό της Παναγία μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -μεταξύ των άλλων- ο Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Παπαδημητράκης που επισφράγισε με τον εκ καρδίας του εμπνευσμένο και οικοδομιτικό λόγο την εορτή, καθώς και οι: Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης,  Πρωτοπρεσβύτεροι: π. Βασίλειος Χριστοδούλου, π. Αδαμάντιος Τσαγκάρης, και Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος,  Πρεσβύτεροι π. Ανδρέας Πολίτης, π. Ανδρέας Τζεφριός, π. Γεώργιος Τζεφριός, π. Ιωάννης Μπαρούσης, π. Κωνσταντίνος Δαραμούσκας και ο Διάκονος π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.
Το όμορφο βράδυ έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς και κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.
Ανδριάνα Τσαγκάρη
Κοινωνική Λειτουργός









































































































5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η όλη σας εκδήλωση ήταν εξαιρετική. Το πρόγραμμα τέλειοι η φιλοξενία υπέροχη και το κέρασμα σας καταπληκτικό. Συγχαρητήρια σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

Μας ξεκούρασε και μας έδωσε δυνάμεις η γιορτή σας καθώς και τα λόγια του π. Δανιήλ στο κλείσιμο μας γέμισαν με αγωνιστικότητα για τα ΄Ύψη.

Ανώνυμος είπε...

Η εκδήλωση ήταν πανηγυρική και έδωσε μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις. Άρτια η οργάνωση και ενδιαφέρον το πρόγραμμα που μας παρουσιάσατε. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Σας αξίζει ο δίκαιος έπαινος για την προσφορά σας. Αλλά περισσότερο αξίζει στην Χριστιανική Εστία για την μεγάλη προσφορά της στον ΑΝΘΡΩΠΟ όχι μόνο στα πνευματικά αλλά στον όλο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Την εορτή σας δεν την παρακολούθησα. Είμαι σίγουρη ότι θα είχε επιτυχία διότι εκτός των άλλων έδωσε χαρά στους τρόφιμους αυτή η εκδήλωση. Η Θεία μου μου είχε μιλήσει με αρκετό ενθουσιασμό για την περυσινή. Πάντα να είστε πρωτοπόροι στην προσφορά αγάπης και στοργής στους ανθρώπους μας.
Σας ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου. Το πρόγραμμα μας ενθουσίασε. Να γίνουν και άλλες εορτές.