Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων


Ένα σημαντικό νεανικό συνέδριο:

1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων
με θέμα
Πίστη, Ύπαρξη & Σχέση
Lecadin Hotel, Καρπενήσι
27-29 Ιουλίου 2018

Είσαι νέος 18-30 ετών; Μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα σημαντικό νεανικό συνέδριο με θέμα «Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση» που θα λάβει χώρα 27-29 Ιουλίου στο Καρπενήσι. Δες στον σύνδεσμο αυτό www.inprosopsi.gr/neoi2018 το πρόγραμμα, τους ομιλητές, καθώς και όλες τις πληροφορίες για την εγγραφή.
Αν δεν είσαι νέος, παρακαλούμε διάδοσέ το σε νέους έγκαιρα.

Οργάνωση:
Ινστιτούτο ΠροσΌψη Θεσσαλονίκης,
υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Καρπενησίου.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Πρέπει να αξίζει πολλά. Κρίμα διότι ως 45αρης δεν μπορώ να πάρω μέρος. Αξίζουν όμως οι νεότεροι να πάρουν όσα εμείς δεν είχαμε ευκαιρία να απολαύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μου είναι άγνωστο το Ινστιτούτο αλλά η αιγίδα της μητροπόλεώς είναι εγγύησή όπως και οι ομιλητές που διάβασα στο πρόγραμμα. Καλή επιτυχία.
Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ομιλητές αξίζουν το γενικό θέμα επίκαιρο και ωφέλιμο. Μακάρι να υπάρχει σημαντική συμμετοχή. Είναι κάτι το πρωτοποριακό αυτό που ξεκινά στο Καρπενήσι. Καλή δύναμη σε όσους έχουν αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Ανώνυμος είπε...

Επιθυμούσαμε να πάμε στο Καρπενήσι. Αυτή τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία γιατί εκτός από το να δούμε την Ευρυτανία θα παρακολουθήσουμε και αυτό το συνέδριο με άτομα της ηλικίας που υπάρχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και με συντονιστές-εισηγητές σπουδαίες προσωπικότητες του εκκλησιαστικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

Να και κάτι το ξεχωριστώ και αξιόλογο το οποίο είναι υπό την αιγίδα και την φροντίδα της εκκλησίας μας. Από την θεματολογία έμεινα κατάπληκτος και από την όλη δομή ικανοποιημένος. Αξίζει να πάω. Χαίρομαι που το είδα. Θα το προτείνω σε φίλους και φίλες.