Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μάγεψαν οι χορωδίες BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών και EsperCanto.

 Μάγεψαν οι χορωδίες BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών  και EsperCanto.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Επιμελητήριο Αχαΐας τα χορωδιακά σχήματα  BelCantes και Espercanto υπό την διεύθυνση της Έλενας Δρουκοπούλου και της Μαρίνας Ρετσκάλοβα αντίστοιχα, εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, τις υπέροχες φωνές τους και το πρόγραμμα  τους το οποίο περιλάμβανε ρεπερτόριο που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χορωδιακών δημιουργιών στην Ιστορία της Τέχνης.
Η νεανική χορωδία BelCantes Αγίου Αντρέα Εγλυκάδας εγκαινίασε φέτος κύκλο συναυλιών με θέμα «την άνοιξη και τη γυναίκα» με πρώτη προσκεκλημένη χορωδία τη γυναικεία χορωδία EsperCanto. Συμμετείχαν οι πιανίστριες Νίνα Μεταξά , Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου και ο φλαουτίστας Σταύρος Πήττας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αντρέα Εγλυκάδας Πάτρας Πατήρ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Γενικός Γραμματέας της Στέγης Ελληνικών χορωδιών, Κος  Γιώργος Γεωργόπουλος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ''ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ'' Μο Σταύρος Σολωμός, η Διευθύντρια του Οργανισμού της ''ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ'', Έφη Καββαδία- Ζέρβα, η μαέστρος της χορωδίας Vocal Κα Κατερίνα Πολυμενάκου , ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρος Τσούμπελης, και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε την εκδήλωση. 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα υπέροχες παρουσίες εύχομαι. Καλό θα ήταν να έχουν ανακοινωθεί για να τις απολαύσει ευρύτερο κοινό.

Ανώνυμος είπε...

Η Χορωδία της Εγλυκάδας είναι αξιώσεων πολλών της.
Συγχαρητήρια σε όλες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λύχνος αυτή την ώρα δείχνει την εκδήλωση είναι μια φωνητική πανδαισία. Συγχαρητήρια.