Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Έφυγε η Διονυσία Γιαννούτσου για τον ουρανό

Έφυγε για την Ουράνια Βασιλεία

η Διονυσία Γιαννούτσου

η οποία πολλά είχε προσφέρει στο Ιεραποστολικό έργο
της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.
Την διέκρινε, η ευγένεια, η πραότητα, η καλοσύνη και η παρουσία της ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη . Αγάπησε τον συνάνθρωπο τον οποίο υπηρέτησε με λόγο και έργο.
*
Αιωνία της η μνήμη
.
εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών
την Πέμπτη (17-6-10) και ώρα 5 μ.μ.)

Όποιος επιθυμεί αθάνατη μνήμη στην αιωνιότητα, επιθυμεί ευαγγελικό πράγμα. Εάν κάποιος επιθυμεί αθάνατο όνομα στη γη, θέλει ματαιόδοξο πράγμα. Να ξέρεις ότι πολλοί οι οποίοι αθόρυβα και χωρίς να τους προσέξουν πέρασαν αυτή τη ζωή, απέκτησαν αθάνατο όνομα σ’ εκείνο τον κόσμο.
Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας την βάλει στα δεξιά του.
Αγία γυναίκα.
Υπέμεινε μέχρι τέλους.
Φωτεινό παράδειγμα.
Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ, ΠΟΥ, ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ;
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένη ψυχή. Ευλογημένοι όσοι γίναμε κοινωνοί της αγάπης της. Ας δέεται τώρα για όλους μας. Καλή αντάμωση στον παράδεισο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ...
Δ

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Μου ήταν γνωστή φυσιογνωμικά.
Διασταυρωνόμασταν στους δρόμους της Πάτρας,κοιταζόμαστα με συμπάθεια και προσπερνούσαμε σαν τραίνα με διαφορετικά δρομολόγια...
Μου φαινόταν γυναίκα με ειλικρινή πίστη και ταπείνωση.
Ο Κύριος θα την έχει τώρα στο δικό του χαρούμενο νυμφώνα και από κει θα ενισχύει με τις ευχές της πολλαπλασίως όλους τους αγαπημένους της...
Να είναι ελαφρύ το χωματάκι και μυρωμένο που θα την σκεπάσει...

Ανώνυμος είπε...

Από τις καλύτερες Δασκάλες. Με έμαθε την αλφαβήτα και να μελετώ. Φτωχαίνει πραγματικά η κοινωνία μας που φεύγουν ψυχές σαν αυτή που ήταν όλη μια προσφορά. Ας πρεσβεύει και για μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Διονυσία Γιαννούτσου υπήρξε μια μεγάλη παιδαγωγός, σοβαρή, αξιοπρεπής και με κύριο χαρακτηριστικό την ειλικρινή αγάπη για τον άλλο. Ήταν πάντα δίπλα στις γυναίκες, στις μητέρες, στο παιδί, στο συνάνθρωπο με έκδηλη την αγωνία και το ενδιαφέρον για τα προβλήματά μας. Στον Κύκλο που διεύθυνε άφησε την σφραγίδα της και την αγάπη της για την κάθε μία μας. Η προσήλωση της στις θρησκευτικές και κοινωνικές αξίες και στην αλληλεγγύη υπήρξε υποδειγματική. Η απουσία της για εμένα είναι απώλεια προσωπική. Παρηγοριά ότι απολαμβάνει αυτό που ποθούσε και αγωνιζόταν.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφερε πολλά και σημαντικά. Υπήρξε από τις δυναμικές χριστιανές γυναίκες που τολμούσε να έχει άποψη. Ζούσε στο σήμερα σε συνδυασμό με την παράδοση. Σε κάθε συνάντηση είχε κάτι να πει.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι η δ.Γιαννούτσου ήταν μέλος της Ορθοδόξου Μοναστικής Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ". Αιωνία η μνήμη της! Καλή Ανάσταση!

Ανώνυμος είπε...

αιωνια η μνημη της. ειχα περασει απο τα χερια της σαν χελιδονι!!!
καλη απολογια και καλη ανασταση...

Ανώνυμος είπε...

Ο θΕΟς ΝΑ αναπάυσει την ψυχή της.. Αν και δεν την γνωριζα πολυ, οταν με χαιρετούσε είχε παντα ειλικρινες ενδιαφέρον και χαρά..
Επίσης ένα χαρακτηριστικό της που προσέγιζε τον αλλο ήταν, όταν σε συναντούσε, να σου πει καποιο αστεισμο για να νιώσεις πιο ανετα την επικοινωνία..αλλα και για να σου δωσει θαρρος..