Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ακολουθία του Εσπερινού στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην συνοικία Μακρυγιάννη.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κολλιόπουλος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και ευλογημένα στούς ενορίτες της Αγίας Μαρίνας, έχουν άξιους Ιερείς,ο Πανάγαθος Θεός να τους ευλογεί δια πρεσβειών της Αγίας,πάτερ Παναγιώτη πάντα ΑΞΙΟΣ.
+Α.Ν.Σ.

Αναστάσιος είπε...

6:17. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους ενορίτες. Είδα τις φωτογραφίες και κατανοώ τον κόπο για να συμμορφωθεί ο χώρος. Δούλεψαν πολλές ώρες για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Η Αγία Μαρίνα ας ευλογεί όλους όσους κοπίασαν για να ετοιμάσουν τον Ναό της.

Ανώνυμος είπε...

Είναι άξιοι οι δύο αυτοί κληρικοί, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Αλλά ρε συ Τάσο, πές μου σε παρακαλώ ποιόν Ομαδάρχη είχαν στις κατασκηνώσεις της ΓΕΧΑ ώστε να έχουν αυτήν την πνευματική καλλιέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Στο ναό αυτό έχει γίνει ένα θαύμα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα προχώρησαν τόσα έργα. Είδα στον Λύχνο τον εσπερινό και είπα ναι αξίζουν κάθε τιμή οι παπάδες που είναι υπεύθυνοι και οι εκκλησιαστικοί σύμβουλοι που ευτρέπισαν τα μπετά και τα έκαναν ναό. Μου έκανε εντύπωση πως και στα μελλοντικά παράθυρα του ιερού είχαν τοποθετήσει κουρτίνες. Τέτοιους παπάδες έχει ανάγκη η εκκλησία νοικοκύρηδες, μερακλήδες, εργατικούς και με ευσέβεια. Θέλω μια μέρα να πάω να τους ασπασθώ και να τους σφίξω το χέρι. Ιδιαιτέρα στον υπεύθυνο ιερέα. Μπράβο παπάδες μου.

Αναστάσιος είπε...

9:08 . Μην ψάχνεις σε ανθρώπους. Όταν το Πνεύμα το Άγιο πληρώσει τον άνθρωπο κατά την χειροτονία δια του Επισκόπου , διανοίγονται οι πνευματικοί οφθαλμοί του, αλλοιώνεται την «καλή αλλοίωση», την «αλλοίωση της δεξιάς του Υψίστου» (Ψαλμ.77,10). Έτσι έγινε και στους συγκεκριμένους κληρικούς.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ολοκληρωθεί θα γίνει πολύ ωραίος Ναός.

Ανώνυμος είπε...

Προ δέκα ημερών ήταν γιαπί και σήμερα που πήγα να προσκυνήσω στην χάρη της το είδα νοικοκυρεμένο. Αν κάποιος είναι δραστήριος όλα μπορεί να τα καταφέρει. Ο π. Παναγιώτης τρέχει και καταφέρνει τα ακατόρθωτα.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφίες που έβαλες από την εορτή της αγίας Μαρίνας Πατρών με ενθουσίασαν αλλά και με συγκίνησαν. Μπράβο στον δεσπότη μας που τοποθέτησε τους δύο αυτούς εξαίρετους ιερείς. Συγχαρητήρια ιδιαιτέρως αξίζουν στον π. Παναγιώτη. Είμαι κάποιος που ήμουν αρνητικά τοποθετημένος έναντι του π. Παναγιώτη. Τώρα κατάλαβα το λάθος μου και ζητώ συγνώμη. Αδικήθηκε από εμάς αλλά ο Θεός τον ύψωσε.
Ενορίτης από την πρώην ενορία του.

Ανώνυμος είπε...

Τι νοικοκυρεμένος και όμορφος που φαντάζει τούτος ο υπό ανέγερση ναός. Είναι όμορφος γιατί τον περιποιήθηκαν και τον στόλισαν με αγάπη τα μέλη της ενορίας. Με το καλό σύντομα και τα εγκαίνια από τον Μητροπολίτη.
Μαίρη

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός έχει παντού τους δικούς Του ανθρώπους για να προχωρούν τα έργα Του.