Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΑΧΑΪΑΣ «Η ΓΑΛΗΝΗ»

Τα Ι΄ ΠΡΟΔΡΟΜΕΙΑ από τον Άγιο Ιωάννη Παραλίας Πατρών σήκωσαν την αυλαία τους με την Γιορτή Λήξης των Κατηχητικών Σχολείων. Ήταν μια Γιορτή Χαράς και Παιχνιδιού για παιδιά και γονείς στον αθλητικό χώρο του Αθλητικού Ομίλου Αχαΐας «Η ΓΑΛΗΝΗ» στα Δεμένικα Πατρών. Σε αυτή την γιορτή δεν έλειπε τίποτε: τα παιδιά έψαλαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και διαγωνίστηκαν σε παιχνίδια σκυταλοδρομίας, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πινγκ πονγκ με την βοήθεια των προπονητών της ΓΑΛΗΝΗΣ κ. Σωτήρη Ζήκο (πινγκ πονγκ), κ. Κώστα Γιαννόπουλο (μπάσκετ), κ. Ιωάννα Σιακαμπέτη (ποδόσφαιρο). 



Προβλήθηκε όλο το πλούσιο και ποικίλο Κατηχητικό Έργο της χρονιάς που πέρασε και στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές, σε παιδιά και γονείς. Επίσης, βραβεύτηκαν και οι αντρικές Ομάδες Μπάσκετ και Πινγκ Πονγκ της ΓΑΛΗΝΗΣ για τις πρωτιές τους κατά την αθλητική χρονιά 2023-24 (Πρωταθλήτρια στηνΑ1 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η και άνοδος στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, Κατάκτηση 3ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π.Ο.Φ.Επ.Α., αντίστοιχα.
Μια γιορτή χαράς και παιχνιδιού που επιτέλεσε τον σκοπό της: μετέδωσε την χαρά και την παιδική ξενοιασιά στην αγκαλιά της ενορίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Παρευρέθηκαν οι ιερείς: πρωτοπρεσβύτερος  π. Αντώνιος Ρουμελιώτης προϊστάμενος και υπεύθυνος του κατηχητικού έργου του Αγίου Ιωάννου Παραλίας Πατρών, πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Πολίτης, π. Κων/νος Δαραμούσκας.










2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια π. Αντώνιε για την επί δεκαετίες προσφορά σας στην Εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην Γαλήνη και σε όσους προσφέρουν. Μας κάνει υπερήφανους. Και σε ανώτερα.