Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Επέτειος χειροτονίας π. Γεωργίου Τζόλα

Επέτειο χειροτονίας εορτάζει ο 
πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τζόλας

Σήμερα προ 30 ετών έλαβε από τον Μητροπολίτη Πατρών κυρό Νικόδημο το χάρισμα της Ιερωσύνης στον Ναό της Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου Πατρών, στον οποίο προσφέρει την ιερατική του διακονία όλα αυτά τα χρόνια, ως οικονόμος των μυστηρίων του Θεού.

Ο π. Γεώργιος με αίσθημα ευθύνης ενώπιον Θεού και ανθρώπων και ενώπιον της Εκκλησίας, ασκεί το χάρισμα το Ιερατικό και διακονεί με τις Ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου τους ενορίτες με φόβο Θεού, με ζήλο, με αυταπάρνηση. Όλα αυτά τα χρόνια κατά κοινή ομολογία είναι φως, ελπίδα και παρηγοριά του ποιμνίου του.

Μέχρι την ύστατη πνοή της ζωής σας σεβαστέ μου π. Γεώργιε, εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής μας, να σας  διακατέχει η πίστη, η ευλάβεια και ο φόβος Θεού, και η ευλογημένη οικογένειά σας μαζί με την Πρεσβυτέρα σας να αποτελεί πρότυπο, ώστε να συνεχίζει να δίνει το καλό παράδειγμα και στην μεγαλύτερη οικογένεια την Εκκλησία.

Άξιος π. Γεώργιε!

Αναστάσιος Κωστόπουλος

4 σχόλια:

Εκτός Ορίων είπε...

Εκλεκτός Ιερέας και εφημέριος. Απλός και καταδεκτικός. Από όλους αγαπητός. Πάντα με το χαμόγελο. Τον αξίωσε ο Θεός να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την σπουδαία Πρέσβυτέρα του! ΑΞΙΟΣ πάτερ Γέωργιε. Να έχουμε την ευχή σας!

Ανώνυμος είπε...

Έτη πολλά π. Γεώργιε καί καλή δύναμη στην διακονία Σας.
(π. Κ. Τ.)

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα από τα διαμάντια των ιερέων της Πάτρας.

Ανώνυμος είπε...

30 χρόνια μεγάλης πνευματικής προσφοράς. Τέλειος Λειτουργός και καλλίφωνος. Μας προσφέρει κηρύγματα ουσίας και όχι αμπελοφιλοσοφίας. Κάθε στιγμή τον βλέπεις να περπατά στην ενορία. Η οικογένειά του όπως το τονίζει ο κ. Κωστόπουλος υπόδειγμα. Δόξα τω Θεώ που έχουμε καλό ιερέα.