Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό


 Ο γνωστός αλάθητος Πάπας των Πευκακίων, από διαδικτυακή εκπομπή του, μας συσκότισε ξανά, με τα όσα ανυπόστατα και αντιεπιστημονικά μας είπε. Παίζοντας τον ρόλο τηλεοπτικού αστέρα που το συνήθισε, παρουσίασε άλλη μία σατυρική εκπομπή, που τράβηξε την προσοχή με τις φαιδρότητες που είπε. Ανέφερε ως έμπειρος ιατρός παντογνώστης,  ότι θάνατος επισκόπου προήλθε από «τα 180 κιλά του τα οποία ήταν αρνητικό στοιχείο για να μπορέσει να επιβιώσει» δεν μας είπε ο στενόμυαλος κληρικός για το αν θα πέθαινε ο Αρχιερέας αυτός αν δεν είχε κτυπηθεί από τον κορωνοϊό. Ούτε βέβαια απεφάνθη για τον θάνατο Πατριάρχου ο οποίος ήταν αδύνατος. Άραγε, το να είσαι αδύνατος, είναι και αυτό «αρνητικό στοιχείο»;
Οι σεβάσμιοι κληρικοί μας -όλων των βαθμίδων- πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι για να τρέφει ο λαός προς αυτούς σεβασμό καθώς και στους λόγους τους θα πρέπει να σταματήσουν να το «παίζουν» υγειονομικοί και ειδικοί ιατροί. Διαφορετικά, ας μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από μέρους τους,  όταν άλλοι κλάδοι μπαίνουν στα θεολογικά τους ζητήματα.
Προέτρεψε ο διαδικτυακός κληρικός αστέρας την προσοχή των υπευθύνων κρατικών λειτουργών λέγοντας πως πρέπει «να εξεγερθεί κλήρος και ο λαός διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό»
Το κακό για μας τον λαό είναι ότι ορισμένοι από τους διοικούντες κρατικούς  και ελάχιστοι από τους κληρικούς δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ιερέας που υπονοείτε έχει ιερό και όσιο και είναι ευλαβής, παρα τα λάθη που κάνει.
Για τους προδότες της Πίστης μας κληρικούς τί έχετε να πείτε;

Ανώνυμος είπε...

Αδικείτε πολύ τον ευλαβέστατο ιερέα.
Ο ιερέας δεν είπε ποτέ ότι είναι αλάθητος Πάπας, αντίθετα κάλεσε όσους βρίσκουν λάθη του να του τα υποδείξουν να διορθωθεί.
Πολύ τρέχετε κάποιες φορές και αδικείτε ευλαβέστατους κληρικούς μας.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα από εκκλησιαστικές ειδήσεις το σημείο αυτό. Ντροπή στον ιερέα αυτό να λέει φαιδρές αρλούμπες. Είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία. Απορώ πως τον αφήνουν μετά από τα όσα είπε και την Μ. Βδομάδα να μιλάει. Κρίμα δυσφημεί τους κληρικούς.

Ανώνυμος είπε...

Το ανωτέρω άρθρο- άποψη ποιός το έγραψε;

Ανώνυμος είπε...


Τό άτυχο και εμπαθές αυτό άρθρο δεν θα έπρεπε κάν να αναρτηθεί. Αλλά ο ιστολόγος μας εδώ, πού αρκετές άλλες φορές πετάει στον κάλαθο επικριτικά άρθρα καί τα πετσοκόβει ώς δήθεν προστάτης του νόμου, εδώ συνελήφθη να χαρίζεται και να δημοσιεύη χωρίς κάν μία ελάχιστη λογοκρισία. Προφανώς ο γραφεύς είναι φίλος του οπότε...οπότε...οψόμεθα είς Φιλίππους!

a

Ανώνυμος είπε...

Η οργή του Θεού επί τον Λαό αυτό υπάρχει διότι υπάρχουν κληρικοί που κατάντησαν τον θείο Λόγο κατάλληλο για τα αλ τσαντίρια. Ευτυχώς που αυτή η εκπομπή δεν υπάρχει για να μας διασύρει με φαιδρά πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς φωνάζει ο Ιερέας των παυκακιων, διότι έρχεται λαίλαπα.Η Νέα τάξη δουλεύει κανονικά,θα τό καταλάβουμε όταν θά είναι αργά.Δεν μπορεί ένας ιός να κλείνει τούς Ναούς καί νά απομακρύνει τούς πιστούς από την θ.κοινωνια ακόμα, αφού ήδη μπήκε ο λογισμός σε πολλούς ότι κολλάει η θ.κοινωνια και σε λίγο θα προσπαθήσουν να την απαγορεύσουν.Λυπηρο το ότι και αρχιερείς συμφωνούν με το κλείσιμο των ναών.Μας θέλουν πρόβατα ελεγχόμενα χωρίς θέληση καί ελευθερία.Αφηνουν εκτός τον Κύριο τής Ζωής και τού θανάτου.... αλοιμονό μας γιά τον κατήφορο την ολιγοπιστια καί γιά τον φόβο τού ιού διώχνουμε την βοήθεια τού Υιού....

Ανώνυμος είπε...

Άλλη φορά οι συντάκτες να ομιλούν ξεκάθαρα και να παραπέμπουν σε link διότι με κούρασε να ψάχνω στα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων να βρω το βίντεο με τον γουστόζικο και εύγλωττο κληρικό. Κουράστηκα αλλά ανταμείφθηκα. Έπεσε το γέλιο της αρκούδας και το έστειλα να το δουν τώρα με την καραντίνα και άλλοι το σόου αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη απάντηση υπό του Αρχιμ. Τιμοθέου Γεωργίου, Εφημερίου του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαροκόπου Καλλιθέας στο άρθρο του ‘Κόντρα στα εγκληματικά κηρύγματα που σκοτώνουν’
https://arxon.gr/2020/11/kontra-sta-egklimatika-kirygmata-poy-skotonoyn/
σταράτες κουβέντες!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς καλό αναγνώστη a 24 Νοεμβρίου 2020 - 5:58 μ.μ.
Ο ίδιος ιστολόγος είναι ο γραφεύς απ΄ότι κατάλαβα από την ετικέττα "Αναστάσιος" που το έβαλε.
Δυστυχώς ο ιστολόγος κόβει αρκετά καλά σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Απορριπτέα και η ανάρτηση και τα σχόλια που προσβάλλουν τον Ορθόδοξο θεοφοβούμενο ιερέα για τον κακό τρόπο που εκφράζονται για τον ιερέα!
Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ως ιερέας βροντοφωνάζω προς τον Αρχιεπίσκοπο κόντρα στα κηρύγματα που τα βγάζουν ιερείς του και μας προσβάλουν ως ορθόδοξους ιερείς. Δεν μπορεί μια μειοψηφία γραφικών και επικίνδυνων για τον λαό ιερείς στην Αρχιεπισκοπή και στις Μητροπόλεις να μας μειώνουν όλους μας. ο Αρχιεπίσκοπος είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και ο κληρικός του σε διαδικτυακή σύνδεση παραπλανά με το παραλήρημα του τον κόσμο και ξεφτιλίζει τον θεσμό της Εκκλησίας με το να διασύρει την ιεροσύνη.
π. Χρήστος Παπαδημάτος

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο π. Βασιλειος