Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση της εφημερίδας «ΗΧΩ» στο κοινό της Ελλάδας


Από την Πόλη έρχεται...
Παρουσίαση της εφημερίδας «ΗΧΩ» στο κοινό της Ελλάδας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η παρουσίαση της ιστορικής εφημερίδας «ΗΧΩ», που μετά την Κωνσταντινούπολη, ξεκινά την έκδοσή της και στην Ελλάδα.
Ήδη κυκλοφορεί από την περασμένη Τετάρτη στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και κάθε πρώτη του μήνα θα βρίσκεται κοντά στους αναγνώστες της.

Ο εκδότης Ανδρέας Ρομπόπουλος και το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας, καλωσόρισαν πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που συνοδεύθηκε από χαιρετισμούς και ομιλίες γύρω από την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας εφημερίδας που θα παρουσιάζει όχι μόνο τα τα νέα της ομογένειας αλλά και θα καλύπτει εις βάθος τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Κοινή διαπίστωση όλων των ομιλητών ήταν η επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουν οι συντελεστές της εφημερίδας στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην ιστορική της πορεία.
Στο πάνελ των ομιλητών παρέστησαν ο καθηγητής Ν.Ουζούνογλου, ο καθηγητής Ι.Μάζης και ο Γ.Φλωρέντης. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων, ο Γ.Γ.Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ.Κρέτσος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σ.Νικολόπουλος, και η πρόεδρος του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, Π.Αντωνοπούλου. 

Η «ΗΧΩ» με δικό της αποκλειστικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα θα επιχειρεί να δίνει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα όχι μόνο στον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης αλλά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο Ελλάδας - Τουρκίας και Μέσης Ανατολής. 
Την εφημερίδα υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, καθηγ. Ιωάννης Μάζης, καθηγ. Αϊχάν Ακτάρ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Παναγιώτης Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη. Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανθή Αγγελοπούλου κ.ά.
Περισσότερες πληροφορίες για την εφημερίδα και το περιεχόμενο της στο www.ihotispolis.com.



Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: