Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Του τυφλού και των τυφλών


4 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Τυφλοί -αγαπητή φίλη που μου έστειλες την ανάρτηση- είναι όσοι θα ακούσουν τις συμβουλές συμφεροντολόγων, που κάνουν αγώνα για την αποκατάσταση τους και όχι για το έθνος και την νεολαία. Αυτές τις ημέρες, πολλοί προσπαθούσαν να μου επιβάλουν την γνώμη τους ως γνήσιοι Χριστιανοί όσο βρισκόμουν στην Πάτρα. Ο μακαρίτης ο Παππούς μου στην Φλωρεντία έλεγε οι χριστιανοδημοκράτες σε κάθε γωνία έχουν εκλογικό γραφείο. Εννοώντας τους ναούς αφού αυτός ψήφιζε Μπερλουσκόνι. Είχαν ξεχάσει ή δεν είχαν μάθει ότι ψήφησα με επιστολική ψήφο, μιας και θα ήμουν εκτός σήμερα ημέρα των εκλογών οπότε «ο γέγραφε, γέγραφε». Αλήθεια σε τι διαφέρουν αυτοί από τους μασόνους; Όλοι το συμφέρον τους κοιτούν το προσωπικό ή το συλλογικό, από που θα φάνε περισσότερα.
Σκληρός ο λόγος αλλά ξεπέρασα τα όρια μου από την υποκρισία των ‘’ευσεβών’’ που μόνιμα κάνουν αγώνα για το «καλό»

Ανώνυμος είπε...

Σωστές οι σκέψεις σου και εγώ το ίδιο νιώθω. Δυστυχώς και μένα 3 διαφορετικοί Παπάδες από τους οποίους ο ένας ήταν ιεροκήρυκας και μια ηγουμένη μου μίλησαν πλάγια, αλλά με ονοματεπώνυμο για κίνημα και ποιόν να ψηφίσω… όλοι τον ίδιο μου είπαν γιατί μόνο αυτό το κίνημα εκφράζει την εκκλησία και το ιερό Ευαγγέλιο. Οι Μακρακιστές μετά από 120 χρόνια ξανά στο προσκήνιο.
Πέτρος

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου φίλε, χθες βράδυ έλαβα ένα mail με θέμα μια αποκάλυψη:
τον διορισμό στη Βουλή ενός εκ των παιδιών κληρικού που απροκάλυπτα υποστηρίζει ένα κόμμα και διακινεί σχετικό κείμενο στο διαδίκτυο.
Ξενέρωσα εντελώς!
Όχι γιατί διόρισε το παιδί του (πάντα γίνονταν αυτά), αλλά όλο το μανιφέτσο που κυκλοφορεί έχει ένα χριστιανικό ιδεολογικό περίβλημα.
Περίμενα περισσότερη ειλικρίνεια, διαφάνεια και εντιμότητα από τον συγκεκριμένο κληρικό...
Η φίλη

Ανώνυμος είπε...

Το μυαλό μου πήγε στον γνωστό δηθεν αγωνιστή ομολογητή που προτρέπει κ δεν μπορεί να σιωπήσει.... Είναι κ ο Γιόκας εκεί....