Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Αγιοταφίτου στην Πάτρα


Μετά πάσης λαμπρότητος εωρτάσθη εις τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών, η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Αγιοταφίτου, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου ετελέσθει Ιερά Αγρυπνία με την συμμετοχή Ιερέων και Διακόνων.
Εις τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης φυλάσσεται  τεμάχιο θαυματουργού Ιερού Λειψάνου, το επιτραχήλιον του Αγίου, και η Ιερά Εικόνα του. Εις το τέλος της ιεράς Αγρυπνίας ο Θεοφιλέστατος ωμίλησε προς τους συγκεντρωθέντας πολυπληθείς πιστούς











































7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αγρυπνία ήταν ένα πανηγύρι σε όλα του. Όσοι βρεθήκαμε εκεί ζήσαμε την χαρά της μυσταγωγίας της Εκκλησίας της Ορθόδοξης.

Ανώνυμος είπε...

Καλός και ευλαβής επίσκοπος φαίνεται ο θεοφιλέστατος Χρύσανθος.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε και εσείς κάτι απο την Μακεδονία μας και θα μαθητικά συλλαλλητήρια που βάζουν τόσα ορθόδοξα μπλογκς. Να μεταδώσετε τον εθνικό παλμό.
Αυτά βέβαια δεν θα το πει κανείς γραικύλος, κανείς νικολαΐτης και κανείς συκοφάντης των Ορθόδοξων Συλλόγων.

Ανώνυμος είπε...

κ. Αναστάσιε σας ευχαριστούμε γι' αυτές τις αναρτήσεις. Είχα τη χαρά να βρεθώ σε αυτή την Αγρυπνία. Ο Θεοφιλέστατος λειτούργησε θαυμάσια. Οι ψάλτες ήταν εξαιρετικοί. Γνωρίζω τον αριστερό που τον βλέπω να ψέλνει και στον Λύχνο. Μπράβο Μάριε. Μπράβο σε όλους. Μας ανεβάσατε στον ουρανό. Βοήθεια ο Άγιος.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά! Ο Άγιος βοήθεια. Ο Θεοφιλέστατος τελεί τις καλύτερες αγρυπνίες. Την ευχή σας Δέσποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Τασουλη...

Ανώνυμος είπε...

Οι ευλαβείς ψάλτες και ιερείς με ορθόδοξο πνεύμα πάντα αναβάζουν στον ουρανό.