Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σας ευχαριστώ για τον ένα χρόνο συντροφιάς.


Φίλοι και φίλες.
Ένα χρόνο λειτουργίας κλείνει σήμερα το ιστολόγιο «Αναστάσιος». Στις 26 Ιανουαρίου 2009 ανέβηκε η πρώτη ανάρτηση, με αβέβαιη προοπτική για το τι θα προκύψει.
Νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι επί ένα χρόνο μου κρατάτε συντροφιά στο ταξίδι που ξεκίνησα τέτοια μέρα πέρυσι.
Όλον αυτό τον χρόνο κοντά σας ένοιωσα έντονα συναισθήματα, πολλές φορές χαμογέλασα, γέλασα, άλλες συγκινήθηκα, δάκρυσα μα και έκλαψα, και πολλές φορές εμπνεύστηκα.
Είσαστε οι άγνωστοι γνωστοί μου φίλοι.
Δυστυχώς η ζωή μας περιορίζει και μας στερεί πολλά αγαπημένα πράγματα που μας δίνουν χαρά. Ο χρόνος λίγος οι υποχρεώσεις πολλές. Όμως μέσα από το σπίτι μας ή τη δουλειά μας, μέσα στα λίγα διαθέσιμα λεπτά μπορούμε να έχουμε αυτή εδώ την επικοινωνία. Μπορούμε να νοιώθουμε ο ένας τον άλλον έστω κι αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ.
Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και την συμμετοχή σας, χωρίς τους αναγνώστες του το ιστολόγιο «Αναστάσιος» δεν θα είχε λόγω ύπαρξης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους γιατί με κάνετε, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο, να ταξιδεύω νοερά έξω και μέσα στην ψυχή μου!
Ευχαριστώ εκ καρδιάς και αυτούς -τους καλούς φίλους- που φροντίζουν να στέλνουν τις εκλεκτές συνεργασίες τους.
Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά και να συνεχίσετε να με ταξιδεύετε!
Αναστάσιος

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια Αναστάσιε.
Θεόδωρος.

Ανώνυμος είπε...

Η παρέα σου είναι καλή και ωφέλιμη. Συνέχυσε και εμείς θάμαστε κοντά…..

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά!!!
Εύχομια οι επεισκέψεις να φθάσουν του χρόνου τέτοιο καιρό 1.000.000!!!
Από τα καλλύτερα ιστολόγια που υπάρχουν.
Ν.εανία.Σ

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Aναστάσιε συνέχυσε!
Σε διαβάζοοοο!

Ανώνυμος είπε...

Πέρασε μόνο ένας χρόνος; Κι εγώ νόμιζα ότι σε διαβάζω για πιο πολύ.... Συνέχισε, καλή δύναμη...
Έρρωσθε!

"ΕΥΔΡΟΜΟΥΝΤΩΝ ΑΛΕΙΠΤΗΣ" είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ.
Να'χεις φωτισμό-έμπνευση και να είσαι πάντα καλά!
Είς έτη πολλά...

ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ,
ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ, Ο ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ, Ο ΦΙΛΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΔΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ Π Α Ν Τ Α ΚΑΛΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΑΘΟ. ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟ, ΑΔΕΛΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ. ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΝ EXPLORER ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΟΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ... ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!

Νικόλαος Μεσσαλάς είπε...

Ἀγαπητέ μου Ἀναστάσιε,
Χαῖρε ἐν Κυρίῳ πάντοτε.
Μᾶς κρατεῖς συντροφιά μέ πολύ ὡραῖα θέματα καί γι' αὐτό σέ εὐχαριστοῦμε. Μᾶς ἔγινε ἀνάγκη νά σέ διαβάζουμε.
Καλό θά είναι νά εἴμαστε ὅλοι, εἰ δυνατόν, ἐπώνυμοι.
Καλή δύναμη καί φώτιση γιά τήν συνέχεια καί τοῦ χρόνου νά μήν εἶμαι ὁ ἀριθμός ἐπισκέπτη 230834 στό ἰστολόγιό σου ἀλλά ὁ 1.000.000 ος.
Μέ ἀγάπη Χριστοῦ
Νικόλαος Μεσσαλᾶς

Ανώνυμος είπε...

Τα χρόνια του ιστολογίου σου να είναι πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ἄξιος, Ἀναστάσιε. Συνέχισε παραδοσιακά, ὀρθόδοξα, ρωμαίϊκα, ἐκ ψυχῆς!
Ὁ Θεός μαζί σου!

ἕνας φίλος ἐξ Ἀγρινίου

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξεκίνησες οι αναγνώστες σου θα ήσαν μόνο οι φίλοι σου. Μέσα σε αυτό τον χρόνο διεύρυνες τους ορίζοντές σου. Ο «Αναστάσιος» είναι μια όαση πνευματικής ξεκούρασης για πολλούς από μας. Καλή δύναμη. Η συντροφιά σου στο ταξίδι της ζωής είναι αν όχι πολύτιμη τουλάχιστον ωφέλιμη. Συνέχισε να περπατάς μαζί μας στο ταξίδι αυτό το σύγχρονο μέσα από τον Η/Υ.

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Καλή Συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΑΚΟΜΑ.π.ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.Υ.Γ. ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα πάντα δημιουργικά και ανανεωτικά. Καλή συνέχεια Αναστάσιε.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ευχηθώ… τώρα είμαι ο 231361 αναγνώστης. Να δω του χρόνου πόσους επισκέπτες θα έχεις. Ευχή να είσαι καλά και να συνεχίζεις να μας κρατάς παρέα.
Την αγάπη μου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η επιτυχία το νούμερο των επισκεπτών.
Αυτό είναι παραπλανητικό έως ψεύτικο.
Σημασία έχει η ωφέλεια που δεν μετριέται με νούμερα.
Ενας ωφελημένος.

Ι. Ν. Αγ.Βαρβάρας-Οσ. Σάββα είπε...

Αγαπητέ Αναστάσιε,

συγχαρητήρια για το εξαίρετο ιστολόγιό σου. Είναι ευχάριστο να κοσμούν τον διαδικτυακό χώρο τέτοιες προσπάθειες που σκοπό έχουν να ωφελούν, να ενημερώνουν και να καρτούν συντροφιά.
Καλή συνέχεια.

π.Γερασιμάγγελος Στανίτσας

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε να μας ταξιδεύεις για να σε ταξιδεύουμε και εμείς. Στην σχέση της επικοινωνίας μας από εδώ πρέπει να υπάρχει η αμοιβαιότητα. Για τις προσπάθειές σου τις θετικές και το χρόνο που προσφέρεις ένα θερμό ευχαριστώ σου απευθύνω.

Ανώνυμος είπε...

Στο ταξίδι μαζί προχωράμε. Τα χρόνια του ιστοχώρου σου να είναι πολλά και να κρατάς πάντα το επίπεδο στις αναρτήσεις σου.
Στην ζωή την προσωπική σου ο Θεός να στα φέρει καλά. Ευχή μου στις δυσκολίες της ζωής σου να κυριαρχεί η εν Χριστώ αισιοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

Τάσο δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα άντεχες ένα χρόνο να συνεχίζεις αυτή την επίμονη εργασία που σου κλέβει από τον άλλο πολύτιμο χρόνο σου. Σου εύχομαι να αντέξεις τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο και μετά τα ξαναλέμε.
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Ως τώρα το ταξίδι μας ήταν καλό ας ελπίσουμε στο μέλλον να είναι το ίδιο προσδοκώντας πάντα το… καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

καλη δύναμη..
την χρειζονται ολοι οι μπλογκερς γιατι κρίνονται απο τοσο κοσμο...
εγω προσωπικα δεν θα αντεχα την κριτικη..και χαιρομαι για σενα που οχι μονο την δεχεσαι αλλα κανεις και την αυτοκριτικη σου..

μπραβο παντα ταπεινα και φωτισμενα να βαδιζεις..

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κ.Τάσο για το blog σας.Είναι εξαιρετικό,με ψαγμένα κείμενα και επίκαιρους προβληματισμούς!Συνεχίστε έτσι.

Δημήτριος Γ. Στανίτσας

Ανώνυμος είπε...

…και δύο και τρία και τέσσερα και πάμπολλα χρόνια να μας κρατάς και να σου κρατούμε συντροφιά….

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον γνώριζα τον χώρο αυτό τον διάβασα σήμερα στον Εκκλησιολόγο. Τα θέματα που βάζεις με γοήτευσαν. Θα σου κρατώ συντροφιά. Καλή δύναμη σου εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Γραφείς πολύ όμορφα. Δυστυχώς ελάχιστες φορές έχεις δημοσιεύσει δικά σου κείμενα. Άρχισε αυτή την νέα περίοδο να μας παρουσιάζεις και κάτι δικό σου και όχι μόνο τις πετυχημένες επιλογές ανθολογημάτων.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε σε συγχαίρω διότι η περισσότερες από τις αναρτήσεις σου αγγίζουν το άριστα. Σε συγχαίρω και για το ότι έχεις καταφέρει να έχεις ως συνεργάτες σπουδαίους ανθρώπους που μας προσφέρουν από τον πλούτο τους. Πάντα προς το καλύτερο!!!! Η ευχή μου.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε ευχαριστείς εσύ για τον ένα χρόνο συντροφιάς, σε ευχαριστώ και εγώ για το ίδιο. Καλή δύναμη κάθε καλό στην ζωή σου.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασε σύντομα ο ένας χρόνος αυτός. άντε καλή υπομονή ως την επόμενη ετήσια επέτειο.
Σε ευχαριστώ για όσα μου προσφέρεις

Ανώνυμος είπε...

Ως Πατρινός σε ευχαριστώ εκτός των άλλων και για την ενημέρωση των πνευματικών συνάξεων στην πόλη των Πατρών.
Καλή συνέχεια και στο ταξίδι αυτό θα με έχεις παρέα.

πηνελοπη είπε...

πολυ ωραια η ιστοσελιδα σας!ωραια τα θεματα....μου αρεσει η ελευθερια που εχει κανεις να λεγει την αποψη του...μου αρεσει που βαζετε σημερινα θεματα που προβληματιζουν και δημιουργουν σκεψεις ουσιαστικες...μου αρεσει που ο,τι γραφετε ειναι μικρο σε χωρο και οχι μακροσκελες οπως αλλοι ιστιοχωροι που οχι μονο δεν βαριεσαι να τα διαβαζεις αλλα και δεν προλαβαινεις ιδικα αν εισαι σε ΝΕΤ-ΚΑΦΕ οπου δεν εχεις χρονο γιατι καθε ωρα που περναει πληρωνεις 1.80 ευρω και ξερω πολλους που πηγαινουν επειδη δεν εχουν τα χρηματα να παρουν υπολογιστη και εχουν αυτο το προβλημα και μου το λενε διοτι μεχρι να διαβασουν -και μιλω για αλλους ιστιοχωρους- μια σελιδα περασε μια ωρα ...γενικα μου αρεσει πολυ ο ιστιοχωρος σας....θα ηθελα να εχετε καποιο ψαλμο απο αγιοριτικα μοναστηρια σε χαμηλη ενταση ....θα προτιμουσα να ειχε περισσοτερα θαυματα Αγιων ολων δηλαδη καθε ημερα και ενα θαυμα Αγιου ωστε να διαβαζει κανεις και να περνει κατι....θα ηθελα να ειχε μαζι με το θαυμα και το απολυτικιο του διοτι διαβαζοντας το ειναι καλο για εμας.....θα ηθελα να ειχε μονες του Αγιου ορους και συζητησεις με μοναχους....φωτογραφιες και απο αλλα μοναστηρια οπως των Μετεωρων κ.λπ...θα ηθελα να υπηρχαν ψαλτηρια απο μοναστηρια να πατας και να ακους και να βρισκεσαι σε αλλο κοσμο παραλληλα με το διαβασμα ....θα ηθελα να ειχε προσευχες της παναγιας,του Αγιου Νεκταριου κ.λπ+++ευχαριστω που με ακουσατε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σε ευχαριστώ για τις πετυχημένες αναρτήσεις και κάνεις. Μου αρέσουν αρκετά τα μικρά πνευματικά και ουσιώδη κείμενα που βάζεις. Θα επιθυμούσα περισσότερα βιντεάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ενα χρόνο μας κρατάς συντροφιά στις ατελείωτες μοναξιές μας...
Ν.εανία.Σ

Ανώνυμος είπε...

Αρκετούς μήνες σε διαβάζω σχεδόν καθημερινά. Για τις καθημερινές προσπάθειες για να παρουσιάσεις όλα αυτά σε συγχαίρω και σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε έστω και τώρα σε συγχαίρω διότι επί ένα και πλέον έτος όχι μόνον κρατάς αλλά και συνεχώς ανανεώνεις το μπλοκ. Μου κρατάς και σου κρατώ συντροφιά καθημερινά. Μου κάνει εντύπωση και ο μεγάλος αριθμός των επισκέψεων που δέχεσαι. Συνέχισε δυναμικά.

Κ.Ν. είπε...

Χρόνια πολλά - Συνεχίστε έτσι.