Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Πανήγυρις παρεκκλησίου της Μεταμορφώσεως στον κατασκηνωτικό χώρο του Ιεραποστολικού Συλλόγου «ο Μέγας Βασίλειος» στις Πάνω Πλάτρες

 

Τη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού πανηγυρίζει το παρεκκλήσιον του κατασκηνωτικού χώρου του Ιεραποστολικού Συλλόγου «ο Μέγας Βασίλειος» στις Πάνω Πλάτρες. 

Την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, τελέστηκε Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Αρχιμ. Γρηγόριο Μουσουρούλη, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. 

Ο Θεοφιλέστατος, προ τη απολύσεως από τη Θεία Λειτουργία, μετέφερε τις ευχές της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου. Ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο για την κανονική άδεια να προστεί της πανηγύρεως, καθώς και τον π. Γρηγόριο και όλους τους συνεργάτες του, για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: