Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

"Μπαμπάς"... η αυστραλέζα υπουργός Οικονομικών

Την ώρα που η αυστραλιανή ομοσπονδιακή γερουσία συζητά το ενδεχόμενο νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλόφιλων μετά από πρόταση του κόμματος των Πράσινων, η υπουργός Οικονομικών Πένι Γουόγκ, ανακοίνωσε ότι θα γίνει… μπαμπάς, καθώς η σύντροφός της Σόφι Αλουΐσε περιμένει παιδί.

Η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ - η οποία προσωπικά έχει ταχθεί κατά των γκέι γάμων - έσπευσε να δηλώσει ενθουσιασμένη με τα ευχάριστα νέα, επιμένοντας ότι η υπουργός πρέπει, οπωσδήποτε, να πάρει άδεια μετά τη γέννηση του μωρού.

Ως η πρώτη ομοσπονδιακή υπουργός που δηλώνει φανερά ότι είναι ομοφυλόφιλη, η Πένι Γουόγκ επιθυμεί να διαχωρίσει την προσωπική της ζωή από την πολιτική: «Έχεις ένα παιδί γιατί σ’ ενδιαφέρει να έχεις οικογένεια. Δεν το κάνεις για να το εκμεταλλευτείς πολιτικά. Έτσι δεν είναι;».

Η Γουόγκ, ηλικίας 42 ετών και η σύντροφός της 35, περιμένουν το μωρό τα Χριστούγεννα. Η εγκυμοσύνη επιτεύχθηκε δια της μεθόδου της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η υπουργός λέει ότι δεν γνωρίζει το γένος του παιδιού, καθώς η σύντροφός της επιθυμούσε να είναι έκπληξη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η επικείμενη γέννηση του μωρού θα συμβεί την ίδια χρονική στιγμή που ο γάμος των ομοφυλόφιλων θα αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα στην ατζέντα του Εθνικού Συνεδρίου του Εργατικού Κόμματος τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Οι Πράσινοι υποστηρίζουν ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης είναι, πλέον, υπέρ της νομιμοποίησης των γάμων των γκέι και καλούν τους γερουσιαστές και βουλευτές όλων των παρατάξεων «να εναρμονιστούν με την σημερινή εποχή».

Την ίδια στιγμή με επιστολή τους εκπρόσωποι διαφόρων δογμάτων καλούν τη βουλή να μην προβεί σε νομιμοποίηση τέτοιων γάμων. Η επιστολή δεν υπογράφεται από την Ελληνορθόδοξη Ιερά Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας. Εκπρόσωπός της δήλωσε σχετικά ότι: «Δεν την υπογράψαμε, γιατί δεν μας ζητήθηκε. Ως εκκλησία αγαπάμε τον άνθρωπο, όλους τους ανθρώπους αλλά δεν μπορούμε να ευλογήσουμε τους γάμους των ομοφυλόφιλων».
Πηγή: Nooz.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα και στην πατρίδα μας είναι θέμα χρόνου η νομιμοποίηση της διαστροφής και της αναισχυντίας!Γι αυτό έχει δεσμευθεί δημοσίως ο πρωθυπουργός της χώρας μας.Φρόντισαν πρώτα να αποφορτίσουν την ομοφυλοφυλία απ την αρνητική της έννοια,αυτή της σεξουαλικής διαστροφής,και την ονόμασαν σεξουαλική παρέκκλιση όπως και την παρενδυσία,τη νεκροφιλία,την κτηνοβασία κ.τ.ο.Το θέμα είναι ποια θα είναι η αντίδραση της κοιμωμένης ΔΙΣ μπροστά δυστυχώς στην οποία ωχριά η ωραία κοιμωμένη του Χαλεπά.
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σόδομα και Γόμορα

Ανώνυμος είπε...

Το Θέμα είναι Όντως Πολύ Σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

Αν γενικευτεί πάρα πολύ στην κοινωνία και γίνει πολύ εκτεταμένο, σύνηθες, και απροβλημάτιστο το φαινόμενο των οικογενειών ομοφυλόφιλων ζευγαριών τότε θα υπάρχει η γενιά των τέκνων τους, των παιδιών που θα έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτές τις οικογένειες. Φαντάζομαι ένα κίνημα αντιφωνούντων νέων που θα αντιστρατεύονται στην ομοφυλοφιλία της οικογένειάς τους και της κοινωνίας, ένα φαινόμενο σαν μια σεξουαλική επανάσταση, αντίστοιχη με την προηγούμενη, αντίστοιχη αλλά διαφορετική κι αντίθετη με την προηγούμενη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΔΟΜΑ καί ΓΟΜΟΡΑ καί μετά θα έλθει καί η καταστροφή μας...
========================

Δέν λέμε καλύτερα για κατάπτωση τής ανθρώπινης προσωπικότητας καί αξιοπρέπειας σέ πράξεις καί έργα πού ούτε τα άλογα ζώα δεν διαπράττουν;

Τραγική για μιά κοινωνία είναι η νομιμοποίηση αυτής τής έσχατης διαστροφής, ώστε ο άνδρας να πηγαίνει με άνδρα καί η γυναίκα να πηγαίνει με γυναίκα αναποδογυρίζοντας γένη καί φύλα παριστάνοντας καί τούς "υπερήφανους..."

Πρόκειται για βαρειάς μορφής ψυχοπάθεια καί δυστυχώς κάποιοι καί κάποιες δεν το καταλαβαίνουν, κι΄ εκεί ακριβώς βρίσκεται η πτώση καί το δράμα τους..

Ο Απόστολος Παύλος πρίν από 2.000 χρόνια γράφει τα παρακάτω μιλώντας ασφαλώς προφητικά για την εποχή μας :

«έσται γαρ καιρός ότε τής υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται αλλά κατα τας ιδίας επιθυμίας εαυτοίς επισωρεύσουσιν διδασκάλους κνηθόμενοι την ακοήν ...»

( θα έλθει δηλαδή κάποτε εποχή πού οί άνθρωποι τις υγιείς και σωτήριες διδασκαλίες της πίστεως δεν θα ανέχονται, αλλά θα ψάχνουν να βρούν διδασκάλους πού θα τους λένε ευχάριστα λόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, ώστε να κουδουνίζουν χαρούμενα στα αυτιά τους…) ( Β΄ επιστολή Τιμοθέου Δ΄ 3 )

Καί αλλού:

«Ούκ οίδατε ( δεν γνωρίζετε) οτι ναός Θεού εστέ και το πνεύμα του Θεού οικεί εν υμιν; ( κατοικεί μέσα σας ; )

Όστις ( όποιος ) τον ναόν του Θεού φθείρει ( καταστρέφει και μολύνει με αμαρτίες… ) , φθερεί ( θα τον καταστρέψει ) τούτον ο Θεός.

Ο γαρ ναός του Θεού άγιος εστίν, οίτινες εστέ υμείς…( γιατί ο ανθρώπινος ναός του Θεού είναι άγιος, και εσείς είστε αυτός ο ναός ) ( Α΄ Κορινθίους κεφ. Γ΄ 17 )

Καί τέλος:

«Μη πλανάσθε (δηλαδή, μη σας ξεγελάει κανένας… ), ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί ( αυνανιζόμενοι), ούτε αρσενοκοίται ( ομοφυλόφιλοι και λεσβίες σήμερα…), ούτε κλέπται, ούτε πλεονέκται, ούτε μέθυσοι ( ναρκομανείς σήμερα), ...βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι» (Α' Κορινθ. ΣΤ΄.9.)

καί αλλού:

«Φάσκοντες ( νομίζοντες ) είναι σοφοί, εμωράνθησαν...Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ό Θεός έν ταίς επιθυμίαις τών καρδιών αυτών είς ακαθαρσίαν τού ατιμάζεσθαι τά σώματα αυτών ( μεταξύ τους...), αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν ( παρά φύσει μέσα στον γάμο, ή και εκτός γάμου, ή ως λεσβίες… ), ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξευκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ( αρσενικοί με αρσενικούς – ομοφυλόφυλοι… ) την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες...»

( πρός Ρωμαίους επιστολή Αποστ. Παύλου Α΄ 22 -27 )

Αττικός

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι θέμα συνήθειας. Τώρα δείχνει κάπως σοκ. Αλλά πόσοι φίλοι μας δεν έχουν το «κουσούρι». Με το χρόνο όλα συνηθίζονται. Τώρα ζούνε στα κρυφά για τον φόβο του κραξίματος. Είναι μεν αμαρτία αλλά κάποιοι την κάνουν ενσυνείδητα.

Ανώνυμος είπε...

πισσα και πουπουλα