Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Το μήνυμα του Πατρινού που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Το μήνυμα του Πατρινού που έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του
Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσα από μία ανάρτηση του ο Χρήστος Γκούβελας που εργάζεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα και έκανε τη Τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοιού.

Όπως γράφει:
3η δόση Pfizer σήμερα. Φωτό δεν υπάρχει γιατί δεν αντέχω τις βελόνες. Ακολουθώ πιστά το δόγμα: «Τρυπήστε με χωρίς να βλέπω τι κάνετε».
Η ταπεινή άποψη ενός αιματολογικού ασθενή-υγειονομικού για το εμβόλιο: Συμβόλαιο με το Θεό ή το Σύμπαν για το πόσα χρόνια θα ζήσει δεν έχει υπογράψει κανένας. Χάρη στην Επιστήμη, αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτή τη φορά, πέρασαν περισσότερες αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου για πιθανές σοβαρές παρενέργειες σε σχέση με τον προηγούμενο εμβολιασμό μου το Γενάρη, γιατί κάποιοι καλοθελητές έχουν κάνει εξαιρετική δουλίτσα στο να δημιουργούν εντυπώσεις και να καλλιεργούν φοβίες. Δεν είμαστε αθάνατοι, δεν είμαστε άφθαρτοι. Ο κορωνοϊός έχει σκοτώσει πολύ κόσμο και σε άλλους άφησε χρόνια προβλήματα, που θα τους κυνηγούν μια ζωή. Όσοι μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το προφανές. Όσοι δε μπορείτε, να προσέχετε…
Όλα εξαιρετικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Το προτίμησα σε σχέση με το «σπίτι» μου, τον «Άγιο Ανδρέα», λόγω άμεσης διαθεσιμότητας ραντεβού. Και στο ΚΥ δίνουν τον αγώνα τους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τα μέσα που διαθέτουν. Τους εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους ιδιώτες γιατρούς (που παλεύουν από άλλο μετερίζι), στους συναδέλφους υγειονομικούς και δη στους εργαζόμενους στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας.

Πηγή: The Best

6 σχόλια:

Γκουρβελος Παναγιωτης είπε...

Στους απολυμένους συναδέλφους σου υγειονομικούς, τί εύχεσαι, αδελφέ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γκουρβέλο Παναγιώτη από θεολόγο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έγραφε ΨΕΜΑΤΑ όπως ο διάβολος παραπλάνησε τους πρωτόπλαστους. Οι υγειονομικοί δεν απολύθηκαν, αλλά είναι σε αναστολή. Ο Υπουργός κ. Πλεύρης τους έδωσε την δυνατότητα να εμβολιασθούν και να επιστρέψουν. Το ότι είναι σε αναστολή είναι επιλογή τους. Ως καθηγητής είστε υποχρεωμένος να ακολουθήστε το ωρολόγιο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας ή κατά την διδακτική ώρα μπορείτε να λέτε ότι σας αρέσει; Αν σας καταγγείλουν γονείς και σας επιβληθεί απομάκρυνση και στέρηση μισθού θα φταίει το υπουργείο ή εσείς; Ως υγειονομικός που έχω κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου εύχομαι στους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή να λογικευθούν και να εμβολιασθούν. Όσο για σας, κοιτάξτε τα του οίκου σας (σχολείου). Μαρία Κουμεντάκη Νοσηλεύτρια Ηράκλειο

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι εύχεσαι αδελφέ στους μαθητές που μπορεί να μεταδόσεις την νόσο. Θα μου πεις και οι εμβολιασμένοι την μεταδίδουν. Θα σου απαντήσω αυτοί θα την μεταφέρουνε ακούσια ενώ εσύ εκούσια. Ο Άγιος Κοσμάς είχε πει ότι το κακό θα έλθει από τους θρησκευτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Μαρία μην στέκεστε στις λέξεις,αυτό εννοεί ο κύριος Παναγιώτης τους εν αναστολή αμέσως εσείς να τον καταδικάσετε.Δεν βλέπετε ότι ζούμε μια υγειονομική τρομοκρατία,δεν αντιλαμβάνεστε ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό αν βρεθούν θετική μένουν για δέκα ημέρες στο σπίτι,που είναι το ψεύτικο αφήγημα "να πάρουμε την ζωή μας πίσω"ή το άλλο "Ελευθερία". Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους όχι προσωπικά εσείς αλλά όλοι.Θα μας κάνουν πολλές δόσεις όχι μόνο δύο γιατί τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά.....

Ανώνυμος είπε...

Όταν αρρωσταίνεις τα φάρμακα τα λαμβάνεις πολλές φορές. Το εμβόλιο γιατί; Κάνω ινσουλίνη όχι μια ή δυο φορές αλλά καθημερινά. Πολλές ενέσεις είναι κατά καιρούς επαναλαμβανόμενες. Οι ψεκασμένοι είναι πολλοί και χρειάζονται βοήθεια με εμβόλιο. Όσοι δεν το κάνουν αφού δεν υπάρχει ιατρικός λόγος είναι συνωμοσιολογοι ψεκασμένοι.
Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω τον κ. Γκουρβέλο που λέει την γνώμη του. Ας μας λέει μόνο την θεολογική γνώμη και όχι την ιατρική.