Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

«Ήλιε μου δείξε μου το δρόμο»: Παραδοσιακά τραγούδια με την Αναστασία Φεργαδιώτη και την παρέα της, στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

 «Ήλιε μου δείξε μου το δρόμο»: Παραδοσιακά τραγούδια με την Αναστασία Φεργαδιώτη και την παρέα της, στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, παρουσίασε η Αναστασία Φεργαδιώτη με τους φίλους της, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε γνωστά παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές του ελληνισμού, όπως μικρασιάτικα, νησιώτικα, μακεδονίτικα και θρακιώτικα.

Με την ιδιαίτερη και ζεστή φωνή της και με την απλότητα του αληθινού καλλιτέχνη, η Αναστασία Φεργαδιώτη, συνοδευόμενη από την αδερφή της Ηλιάνα και μια σειρά εκλεκτών μουσικών, θύμισαν σε όλους τον πλούτο και την ομορφιά της αρχέγονης μουσικής μας παράδοσης.

Ερμηνευμένα με πολύ μεράκι και αγάπη, τα παραδοσιακά τραγούδια που παρουσίασαν, ανέδειξαν την ομορφιά αυτών των τραγουδιών και αποτέλεσαν μία ευχάριστη έκπληξη στην αισθητική μας, με τις εύστοχες και πολύ προσεγμένες επιλογές τους.

Συμμετείχαν οι Γιώργος Γεωργίου, Κρουστά, Παναγιώτης Καφετζόπουλος, Ακορντεόν, Χάρης Καψοκέφαλος, Λαούτο, Ανδρέας Πανταζής, Βιολί, Ηλιάνα Φεργαδιώτη, Ούτι, τραγούδι, και Στέφανος Χρήστου, Κλαρίνο.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε  από το διαδίκτυο, μέσα από το κανάλι του «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» στο YouTube.

Την μουσική εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Παραδοσιακά τραγούδια με την Αναστασία Φεργαδιώτη








Δεν υπάρχουν σχόλια: