Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Υπόθεση «Κιβωτός»

 Έχουν υποχρέωση η Κυβέρνηση, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών να μάς ενημερώσουν τι γίνεται με την υπόθεση της Κιβωτού και του πατρός Αντωνίου. 

Η μεν κυβέρνηση τον πέταξε έξω από το δημιούργημά του και διόρισε άλλο ΔΣ, ο δε Αρχιεπίσκοπος τον έθεσε σε αργία με ταχύτητα ουχί βραδύποδος, ως συνήθως.

Τώρα που έγιναν οι απολογίες και υπάρχουν οι αποφάσεις ανακριτή και εισαγγελέα;

Παναγιώτης Ασημακόπουλος 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτη του τάφου σιωπή από πολιτεία και αρχιεπισκοπή.
Ήταν πολλά τα λεφτά ‘’Άρη’’

Ανώνυμος είπε...

...συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα καλά: την (αναμενόμενη απαλλακτική / αθωωτική) απόφαση θα την εκδώσει ο ανακριτής;.. Ο Εισαγγελέας;..
Nόμιζα ότι ήταν υπόθεση του Δικαστηρίου... (κι ακριβώς επειδή δεν εξεδόθη ακόμη, προκύπτει η απορία: τι ακριβώς ζητά ο Κύριος Ασημακόπουλος να πουν η Κυβέρνηση κι ο Αρχιεπίσκοπος;...).

Λίγη υπομονή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν - νομίζω.

παπα-Θανάσης

Γκουρβέλος Παναγιώτης είπε...

Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος!

Ανώνυμος είπε...

Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος!

Ανώνυμος είπε...

Αν εύρισκαν έστω και υποψία ενοχής θα το είχαν κάνει βούκινο. Ο π. Αντώνιος θα δικαιωθεί δεν ξέρω όμως που θα την καταντήσουν την Κιβωτό Κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο χρόνος και οι ανακρίσεις απέδειξαν την αθωότητά του. Μην ξεχνάς παπά Θανάση ότι οι κατηγορούντες ανακάλεσαν. Το μέλι δηλαδή το χρήμα ποθούσαν από την αρχιεπισκοπή και τα όργανα της κυβέρνησης. Το χρήμα σταύρωσε το Χριστό μας. Γιατί όχι και τους αγωνιστές κληρικούς;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτός ο άνθρωπος παπά Θανάση, τελικά είναι αθώος ,θα είναι καί ένας σύγχρονος μάρτυρας καί Άγιος ,με το λιντσάρισμα πού υπέστη,πριν ακόμα βγει η απόφαση του δικαστηρίου...

Ανώνυμος είπε...

Η αθωότητα του είναι εμφανέστατη. Το θέμα ήταν να μπουν και να αρπάξουν την περιουσία η Εκκλησία που επί χρόνια καραδοκούσε και οι πολιτικοί που επιθυμούσαν να ελέγχουν. Ο π. Αντώνιος ήταν το εμπόδιο και προσπάθησαν να τον βγάλουν για να κάνουν τα δικά τους.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αυτά που ανέγνωσα στο fb Sofia Fostieri για εμένα το θέμα κρίθηκε.
Να ζητήσουν δημόσια και ταπεινά συγνώμη από τον π. Αντώνιο δημόσια οι κατήγοροι του όσο ψηλά και αν ίστανται για να βρουν έλεος από τον Θεό.

"Αθώος και Ελεύθερος ο π. Αντώνιος.
Αναρωτιέμαι ποιοι πρέπει να απολογηθούν, οι δημοσιογράφοι;;; οι πολιτικοί;;;; η Δόμνα;;;;;
Πώς θα αποκατασταθεί;;;;;
" Καταδείχτηκε εστω και αργά ,η ανακρίβεια και το ψεύδος των καταγγελιών.
Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκαν και άλλοι φιλοξενούμενοι της δομής που υποστήριξαν ότι ο 19χρονος τούς προσέγγισε ζητώντας τους να καταγγείλουν τον πατέρα Αντώνιο.
Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος προσκόμισε στην ανακρίτρια και βίντεο που αποδεικνύει ότι βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο από τον 19χρονο, την ημέρα που ο τελευταίος καταγγέλλει ότι τον θώπευσε ο ιερέας "
Νίκος Αραβαντινόπουλος