Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Εόρτια εκδήλωση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών

Μια όμορφη καλοκαιρινή εόρτια εκδήλωση αγάπης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, από τους εγκαταβιούντες στο ίδρυμα για τους φίλους της «Αγίας Σκέπης»,  με την φροντίδα της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Ανδριάνας Τσαγκάρη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -μεταξύ των άλλων- ο Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Παπαδημητράκης που επισφράγισε την εορτή, οι Πρεσβύτεροι π. Ανδρέας Πολίτης και π. Κωνσταντίνος Δαραμούσκας, ο Θεολόγος συγγραφέας κ. Γεώργιος Ψαλτάκης ο οποίος απηύθυνε πνευματικούς λόγους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κωστόπουλος και Παναγιώτης Γεωργαντόπουλος, καθώς και ο ψάλτης του Ναού κ. Ελευθέριος Δημόπουλος.   















































































































11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα υπέροχα χθες με την γλυκιά συντροφιά των μελών της Αγίας Σκέπης. Ξεκουράστηκα ψυχικά και μου έδωσαν δυνάμεις τα «τιμημένα γηρατειά» . Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Μαράκι...Πάλι έσχισες στο χορό; Πότε θα σε καμαρώσυμε σε καμιά παράσταση καλοκαιρινή; Να μας ενημερώνεις, τ' ακούς;

Ανώνυμος είπε...

Καλά κτρατάνε οι χοροί!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η επόμενη εορτή Αύγουστο ή Σεπτέμβριο. Όλα υπέροχα.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η πνευματική και κοινωνική προσφορά, του παλαιφάτου ιστορικού Σωματείου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, στην πόλη των Πατρών και στην ευρύτερη περιοχή. Είναι ο σύλλογος που έχει διαχρονικά προσφέρει πολλά στην πνευματική άνθιση της περιοχής. Πόσα δεν έχουν προσφέρει οι Πατέρες Χριστόδουλος Παπαγιαννης, Χαραλάμπης Δέδες, Χαρίτων Πνευματικάκις, Γαβριήλ Αθανασιάδης με τα κηρύγματα και το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως. Μα και τόσοι και τόσες στο διδακτικό καυηχητικό έργο. Η «μικρὰ ζύμη όλον το φύραμα ζυμοί». Αυτή η ζύμη είσθε όλα τα μέλη της Εστίας, που σεμνά ταπεινά και αθόρυβα, επί δεκαετίες, με κόπο θυσίες και ιδρώτα προσωπικό και αυταπάρνηση ως σύνθημά σας υπάρχει το «όλα για την δόξα του Χριστού.
Το έργο της «Αγίας Σκέπης» είναι σπουδαίο. Δεν είναι ανάγκη να το εξάρω έχει την καλή μαρτυρία.

Ανώνυμος είπε...

Υποβάλλω τα σέβη μου στον κ. Ψαλτάκη που στα φοιτητικά μου χρόνια με στήριξε με την αγάπη του στο οικοτροφείο. Στην καρδία μου είναι πάντα ως «θείος». Να σας χαρίζει υγεία ο καλό Θεός κ. Ψαλτάκη.
Αντώνης

Ανώνυμος είπε...


Δεν έβαλες τίποτα από την εορτή των μικρών παιδιών στην κατασκήνωση του Αλισσού. Περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Και εις άλλα με υγεία. Τα χαμόγελα των γερόντων…. τα λένε όλα. Η συμμετοχή στον χορό φανερώνει την ζωντάνια τους. Μπράβο στους κοπιώντας.

Ανώνυμος είπε...

Ανδριάνα κάνεις καλή δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο της Χ.Ε.Π. σπουδαίο έχει όμως κάνει το λάθος να ζει στην εσωστρέφεια και να μην το κάνει γνωστό στους παραέξω. Μην φοβάστε να γράψετε για τα όσα κάνει Χ.Ε.Π.
Άλλες ομάδες με ελάχιστη προσφορά κάνουν δημόσιες σχέσεις και τις γνωρίζουν. Εσείς κλισμένοι στο καβούκι σας.
Είναι η εποχή της πληροφόρησης. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός.

Ανώνυμος είπε...

Τα χαμόγελα και η διάθεση η ευχάριστη των γερόντων, μαρτυρά την χαρά τους που είναι σε ευγηρείο που δεσπόζει ο Χριστός. Η προσφορά της Εστίας στην νεότητα αλλά και στα γηρατειά είναι κάτι το μοναδικό για την Πάτρα.