Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου στην Κατασκήνωση της Χ.Φ.Δ. Πατρών


Ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε την Κατασκήνωση της Γ.Ε.Χ.Α. Πατρών «ΑΓΚΥΡΑ» στην Περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών, τον συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης Θεοδόσιος Τσισιβός και ο Διάκονος Σεραφείμ Αργυρόπουλος.

Στην είσοδο της κατασκηνώσεως τον ανέμεναν οι φοιτητές. Τον υποδέχθηκε ο πνευματικός υπεύθυνος της Κατασκηνώσεως Αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος, ο Πρόεδρος της Γ.Ε.Χ.Α. Πατρών κ. Μαρίνος Παπαγεωργάκης, ο κ. Δημήτριος Κεχαγιάς Αρχηγός της περιόδου αυτής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε με του φοιτητές κατασκηνωτές και του μετέφερε τις εμπειρίες του από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μονή Καρακάλου του Αγίου Όρους.





























































13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύω θάθελα να ήμουν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα νειάτα είναι η καλύτερη επένδυση της Αγίας μας Εκκλησίας για το μέλλον. Η παρουσία του Επισκόπου πρέπει να τους τόνωσε το αγωνιστικό φρόνημα.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που είδα τις φωτογραφίες νοστάλγησα τις υπέροχες μέρες που πέρασα στην κατασκήνωση, με αρχηγό στην αρχή, και επόπτη μετά, πρόσωπο αγαπημένο που του χρωστώ πολλά.

Ανώνυμος είπε...

«Ένα και ένα παιδιά της ελλάδος διαλεγμένα»

Ανώνυμος είπε...

Ο δεσπότης είναι όλο με το χαμόγελο.
Να τον έχει ο Θεός καλά.
Μεταφέρει αισιοδοξία σε δύσκολες εποχές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αδαμόπουλος να έλθει στον Ταΰγετο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πάνε στην Πάτρα; Η κατασκήνωση για φοιτητές είναι στο Αθαμάνιο.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι αυτοί είναι ο πολύτιμος θησαυρός της Εκκλησίας του Χριστού. Πολλά προσδοκούμε εμείς οι μεγαλύτεροι. Αξίζουν της αγάπης και της στοργής του καλού και άξιου Ποιμενάρχη των Πατρέων.

Ανώνυμος είπε...

¨¨Η παρουσία του Επισκόπου πρέπει να τους τόνωσε το αγωνιστικό φρόνημᨨ.τα πιστευεται αυτα που γραφεται;

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα έγραψα εγώ 8.46. τα λόγια αυτά, όμως πιστεύω ότι οι λόγοι τόσο του Αρχιερέα όσο και των κληρικών θωρακίζουν τον πνευματικό αγώνα όλων μας. Έχεις το δικαίωμα να μην το νιώθεις εσύ όμως σε παρακαλώ μην αμφισβητείς και τα δικά μας βιώματα.

Ανώνυμος είπε...

Ως κατασκηνωτής φοιτητής μπορώ να κάνω την κατάθεση της προσωπικής μου άποψης προς τον αδελφό των 8.46.
Όλες τις μέρες περάσαμε καλά. Η παρουσία όμως του δεσπότη ήταν ένα πραγματικό πνευματικό πανηγύρι. Τα όσα μας είπε στο τραπέζι μας δυνάμωσαν και μας τόνωσαν. Μας είπε για νέους που είδε στο Όρος και μίλησε μαζί τους. Χάρηκα γιατί παντού υπάρχουν νέοι που δίνουν αγώνα στις δυσκολίες της εποχής μας. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έμενε περισσότερο κοντά μας.

Αληθεύοντες εν αγάπη είπε...

Καλή η κριτική την οποία και εγώ κάνω.
Κακή η ισοπέδωση.
Αντί να δοξάζουν που δεσποτάδες βλέπουν και συζητούν με την νεολαία τους ζητούν και τα ρέστα.
Του φίλου θα του αρέσουν οι άλλοι δεσποτάδες που πηγαίνουν σε δεξιώσεις κλπ και όχι αυτοί που τρέχουν για να δουν και να μιλήσουν με το λογικό ποίμνιο.
Εγώ συγχαίρω της Πάτρας τον δεσπότη Χρυσόστομο που όπως είδα και στον ιστοχώρο της Μητρόπολης του πηγαίνει σε όλες τις νεανικές κατασκηνώσεις της περιφερείας του.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αναστάσιε νομίζω ότι σε λίγο δεν θα σε χωράει ο φακός της φωτογραφικής μηχανής. Μήπως πρέπει να χάσεις κανένα κιλό?