Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών

 Ο Εσπερινός της Αγάπης τελέσθηκε 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών από τον π. Παναγιώτη Θωμά προς εξυπηρέτηση των τροφίμων της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη». Στο τέλος του Εσπερινού ο π. Παναγιώτης Θωμάς και ομάδα φίλων επισκεφτήκαν στα δωμάτια τους κατάκοιτους του Ιδρύματος για να προσκυνήσουν το Ιερό Ευαγγέλιο και την Εικόνα του Αναστάντος Κυρίου. Η συγκίνηση αποτυπώθηκε σε πολλά πρόσωπα των εγκαταβιούντων στο Ίδρυμα.
Στην ακολουθία έψαλαν οι κ.κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, Γεράσιμος Ποταμιάνος και Ηλίας Σκόνδρας.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο παρέστησαν οι κ.κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος Πρόεδρος, Ηλίας Σκόνδρας Γενικός Γραμματέας, Αναστάσιος Κωστόπουλος Ταμίας και Διευθυντής του Ιδρύματος και ο Χρήστος Αδαμόπουλος Μέλος.
Στο τέλος με μέριμνα της Υποδιευθύντριας κ. Ευαγγελίας Μαυρομμάτη προσφέρθηκαν πασχαλινά εδέσματα σε όλους τους παρευρισκομένους, αφού από το χέρι του π. Παναγιώτη Θωμά έλαβαν ως ευλογία αυγό και κουλούρι.







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ακολουθία του εσπερινού της αγάπης στην αγία Σκέπη ήταν ένα αναστάσιμο πανηγύρι. Γέμισε η καρδιά μου από ανάσταση. Δοξάζω τον Θεό που ήλθα. Μα τι θεσπέσια φωνή αυτή του ιερέα!

Ανώνυμος είπε...

Αληθώς Ανέστη!

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύω με τις φωτό που είδα.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι αξίζει να σχολιάσουμε και το πολύ κομψό ντύσιμο του κ. Αδαμόπουλου. Πάντα εκπλήσσει με τα συνολάκια του! Το παντελονάκι πολύ καλοκαιρινό βέβαια αλλά δεν πειράζει. Μάλλον τον έπιασαν οι ζέστες από τώρα.