Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Συνάντηση των αποφοίτων του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών των ετών 1990-1993.

Ι

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Το Σάββατο 28η Μαΐου ε.ε. στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης θα πραγματοποιηθή συνάντηση των αποφοίτων του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών των ετών 1990-1993.
Το πρωί και ώρα 7-10 π.μ.  θα τελεσθή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα ιερουργήση και θα ομιλήση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.
Οι απόφοιτοι θα τιμήσουν τον Διευθυντή των σχολικών τους χρόνων Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Σκιαδαρέση, τον σημερινό Διευθυντή κ. Ιωάννη Κόττορο, και εξαιρέτως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο με τις άοκνες ενέργειες του οποίου παρέμεινε το Εκκλησιαστικό Λύκειο στην Πάτρα, και αδιαμφισβήτητα είναι ο Μεγάλος Ευεργέτης του Σχολείου.

Στην συνάντηση αυτή είναι προσκεκλημένοι όλοι όσοι υπήρξαν σπουδαστές του Εκκλησιαστικού Λυκείου, Καθηγητές, αλλά και όσοι αγαπούν το σχολείο.
Μετά την Θ. Λειτουργία θα προσφερθή Κέρασμα στο Πνευματικό κέντρο.

Με τιμή
Πρωτοπρεσβύτερος

π. Παναγιώτης Θωμάς και οι συμμαθητές του

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας συγχαίρω αιδεσιμολογιώτατε π. Παναγιώτη Θωμά δια την πρωτοβουλία σας αυτή. Είναι μια ευλογημένη ιδέα η συνάντηση των συμμαθητών. Το συνηθίζουν τα κοσμικά σχολεία. Η δική σας πρωτοβουλία αποπνέει πνευματικότητα με κέντρο της την Θεία Λατρεία μετά του Επισκόπου. Θα προσπαθήσω να σας μιμηθώ
Την ευχή σας.
π. Νικόλαος Καρύδας

Ανώνυμος είπε...

Εργασιομανία έχει ο π. Παναγιώτης. Πάντα θέλει να είναι σε εγρήγορση. Να προσέξει την υγεία του, διότι έχω ακούσει ότι τα καμπανάκια χτύπησαν!!!