Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Εκοιμήθη ο Μιχαήλ μοναχός (κατά κόσμον Μιχαήλ Χατζηιωάννου)

Εκοιμήθη στις 11 Αυγούστου 2021 ο Μιχαήλ μοναχός (κατά κόσμον Μιχαήλ Χατζηιωάννου) Πρόεδρος του "Ορθοδόξου Ιδρύματος ο Απόστολος Βαρνάβας", μετά από 46χρονη αδιάλειπτη προσφορά μέσω του ιδρύματος, προς το φιλοποίμην κοινό στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην απανταχού ομογένεια.
Η Εξόδιος ακολουθία ετελέσθη την Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στην Ιερά  Μονή  Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, θέση Καρελλά, Κορωπίου Αττικής.
Αναπαύσου εν ειρήνη π. Μιχαήλ, μεγάλο και θεάρεστο υπήρξε το έργο σου

Πηγή: Ορθόδοξο Ίδρυμα "Απόστολος Βαρνάβας"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφερε πολλά στην ιεραποστολή με τον Απ. Βαρνάβα.
Αιωνία η μνήμη του.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η προσφορά του. Χρόνια έθρεψε τον κόσμο με προσευχητάρια και βίους αγίων που το ίδρυμά του πρόσφερε δωρεάν. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται και σήμερα.
Η ψυχή του κέρδισε τον Παράδεισο γιατί πολλοί βρήκαν την μετάνοια από τα φυλλάδια που μοίραζε σε χιλιάδες αντίτυπα χωρίς χρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Αιωνια η μνημη του μοναχου μιχαηλ χατζηιωαννου. Οι αγαθοεργιες του αμετρητες περαν των δραστηριοτητων του στο ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ βοηθησε πολλους νεους ιδιαιτερα Κυπριους Συμπατριωτες του για την εξευρεση εργασιας στις ναυτιλιακες επιχειρησεις των αδελφων του λουκα χατζηιωαννου και βασου χατζηιωαννου στον Πειραια και στο Λονδινο. Προσωπικα του ειμαι ευγνωμων και θα προσευχωμαι για την αναπαυση της ψυχης του διοτι χαρις σε αυτον ειχα την ευκαιρια με ιδανικες συνθηκες να ξεκινησω την επαγγελματικη μου καριερα στην ναυτιλιακη εταιρεια ΤΡΟΟΔΟΣ ΝΕΠΕ του αειμνηστου αδελφου του λουκα χατζηιωαννου