Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Πτήση Λάρνακα – Αθήνα: Μεγάλη καθυστέρηση για να καθίσει Εικόνα στην πρώτη θέση με ζώνη ασφαλείας

Την Κυριακή 12-11-23 ταξίδευα για Λάρνακα 18,15 έλαβα το παρακάτω μήνυμα από την εταιρεία
«Αγαπητέ/η Mr Anastasios Kostopoulos,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πτήση σας 906 για Larnaca International Airport καθυστερεί λόγω έκτακτου τεχνικού ελέγχου. Νέα ώρα αναχώρησης είναι η 12/11/2023 18:55 τοπική.»
Έφυγε από το Ελ. Βενιζέλος 17,05.
Οι καθυστερήσεις συνεχίστηκαν στην επιστροφή για άλλους λόγους.
 (Α.Κ.Κ.)
 
Ζητούμε συγνώμη καθώς αυτό επιφέρει αλλαγή στα ταξιδιωτικά σας πλάνα,
Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως η ιστοσελίδα documentonews.gr η οποία έχει να κάνει με πτήση από Λάρνακα για Αθήνα.
Το βράδυ της Κυριακής, πτήση από Λάρνακα για Αθήνα, ήταν προγραμματισμένη για τις 20:35. Η εταιρεία δυο ώρες πριν την πτήση ανακοίνωσε ότι η αναχώρηση θα γίνει στις 20:45.
Περίπου 200 επιβάτες ενημερώθηκαν ότι η πύλη επιβίβασης άνοιξε (πύλη 42) και περίμεναν να επιβιβαστούν ως τις 21:00 χωρίς να γνωρίζουν γιατί υπήρχε καθυστέρηση. Λίγο μετά της 21:00 εμφανίστηκε μια κουστωδία με ιερείς και Κύπριους Αστυνομικούς η οποία μετέφερε πάνω σε καροτσάκι αποσκευών σε βελούδινο περιτύλιγμα μια τεράστια εικόνα.
Μόλις εμφανίστηκε η πομπή οι συνοδοί εδάφους ανακοίνωσαν την επιβίβαση. Η πομπή φυσικά παρέκαμψε την ουρά των επιβατών που περίμεναν επί ώρες και κατευθύνθηκε προς το αεροσκάφος.
Η μεταφορά της εικόνας δεν είχε την κατάνυξη που φαντάζονταν οι διοργανωτές της. Πάνω από μισή ώρα, οι συνοδοί της προσπαθούσαν να οδηγήσουν το καροτσάκι με την εικόνα μέσα στη φυσούνα, χωρίς να αποφύγουν τραγελαφικές καταστάσεις με την εικόνα να γλιστρά και να κινδυνεύει να πέσει.
Οι επιβάτες ακολούθησαν μετά από μισή ώρα την εικόνα σχηματίζοντας ουρά σε ασυνήθιστες για αεροδρόμιο συνθήκες. Όποιος έμπαινε στο αεροπλάνο αντίκριζε την εικόνα στο βελούδινο περιτύλιγμα δεμένη με ζώνη ασφαλείας στην πρώτη θέση.
Το αεροσκάφος αναχώρησε στις 22:00, δηλαδή μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα. Στην ανακοίνωση του ο κυβερνήτης, ανέφερε «καλωσορίζουμε στην πτήση μας την Παναγία την Παρηγορήτρια. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε».
 
Πηγή:  omegalive

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη τιμή για τούς ταξιδιώτες να ταξιδεύσουν έχοντας δίπλα τους την εικόνα της Παναγίας.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν μεγαλύτερη η ευλογία αν δεν καθυστερούσαν να την φέρουν, και αν μπορούσαν όσοι εκ των επιβατών επιθυμούσαν να την προσκυνήσουν. Αν έχασαν κάποιοι άλλη πτήση μετεπιβίβασης από Αθήνα η Παρηγορήτρια δεν θα τους παρηγορούσε. Την Δευτέρα πάνε στην εργασία τους οι άνθρωποι όπως μάλλον και ο ΑΚΚ. Την έχω πάθη με καθυστέρηση και γιαυτό τα γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Mr Anastasios Kostopoulos όλο στο ‘’σουλατσάρισμα’’ είσαι, κάτσε και στην Πάτρα. Το ότι δεν έχεις εδώ ευθύνες, δεν σημαίνει ότι πρέπει οι φίλοι σου να μη σε βλέπουν. Πρόσεχε γιατί ‘’μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονούνται’’.

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι κα παπάς με την αράδα σου θα πας και θα διδάσκεις συνέπεια μη περιφρονώντας 200 ανθρώπους που θέλουν να φύγουν και τους περιμένουν να τους πάρουν άλλοι. Ας μην ξεχνούν ότι και οι συγκοινωνίες το βράδυ σταματούν.

Ανώνυμος είπε...

https://www.romfea.gr/ekklisia-kyprou/60039-diefkrinisi-tis-alitheias-ton-gegonoton

Ανώνυμος είπε...

https://www.exapsalmos.gr/ofeilomeni-diefkrinisi-tis-alitheias-ton-gegonoton-gia-to-taksidi-epistrofis-tis-eikonas-tis-panagias-tis-parigoritrias-apo-tin-kypro/