Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Αιωνία η μνήμη


ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ 
(28/8/1941 - 19-12-2013)
 
Αιωνία η μνήμη

Στις 19 Δεκεμβρίου 2013 ο Κύριος κάλεσε κοντά Του τον Ηλία Θεοδωρόπουλο, για να τον ξεκουράσει και να τον βραβεύσει (Φιλιπ. Γ΄14) για την μεγάλη προσφορά και να τον στεφανώσει (Β΄ Τιμ. Δ 8) για τους αγώνες και τις θυσίες του υπέρ της Ιεραποστολής. Από θείο ζήλο προσήλθε και αφιερώθηκε από νεανικής ηλικίας στην Ιεραποστολική Αδελφότητα Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ». Επί σειρά ετών όσοι έμπαιναν στο βιβλιοπωλείο του Σωτήρος στην Λεμεσό Κύπρου και την τελευταία δεκαετία στην Πάτρα διέκριναν το χαρούμενο πρόσωπο του κ. Ηλία Θεοδωρόπουλου να τους εξυπηρετεί και να αναπαύονται από την αγάπη του και την διακριτική συμβουλή του.
Αιωνία του η μνήμη!


* Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013  από 11 π.μ. η σορός του μεταστάντος θα μεταφερθεί εις τον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πατρών έως και 1 μ.μ. όπου και θα ψαλεί Τριασάγιον.
* Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 1.30  μ.μ. θα ψαλεί η Νεκρώσιμος Ακολουθία εις τον Ιερό Ναού του Κοιμητηρίου Ζωγράφου.


8 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ευλαβής άνθρωπος. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του.

Ανώνυμος είπε...

Η απουσία του θα είναι αισθητή σε όλους μας.
Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Ανώνυμος είπε...

Αιώνα η μνήμη του. Πάντα εξυπηρετικός σε ότι του ζητούσες και πάντα με χαμόγελο.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Αιωνία του η μνήμη...

Ανώνυμος είπε...

Καλό παράδεισο κ. Ηλία!

Ανώνυμος είπε...

Ἠταν φιλακόλουθος! Αγαπούσε τις βραδυνές λειτουργίες. Πόσο χαιρόταν τις Παρασκευές το βράδυ στον Ἀγιο Ανδρέα. Ζούσε τον Χριστό μέσα του. Απολάμβανε τη Θ. Λατρεία. Ας εύχεται τώρα στο υπερουράνιο θυσιαστήριο.!!

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που σε αποχαιρετίσαμε από την Πάτρα στον Ναό της Αγίας Σκέπης κατάλαβα την απουσία σου κ. Ηλία. Αυτά τα χρόνια που ήσουν εδώ έγινες μέρος της ζωής μας. Τώρα εσύ οδεύεις προς τον ουρανό και νιώθω ότι η απουσία σου θα είναι αισθητή. Είμαι σίγουρος για την ανάπαυση σου. Σε παρακαλώ μην σταματήσεις να πρεσβεύεις από την νέα σου θέση και για μας.

Ανώνυμος είπε...

Σπάνιος άνθρωπος με ευγένεια και καλοσύνη.