Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή, Αχαΐας (Τοπόλοβα).









Κυριακή του Τυφλού.
Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή, Αχαΐας (Τοπόλοβα).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος και φροντισμένος δείχνει ο ναός της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Γιώργος Δούβρης είναι ο ανακαινιστής του χωρίου και ο φροντιστής των Ναών του. Σεμνός, ταπεινός και φιλακόλουθος. Αυτούς τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα για τον Χριστό ποιος θα τους τιμήσει εδώ στην γη; Ο Πατριάρχης τιμά τους πλούσιους και όσους έχουν κοσμική ισχύ, το ίδιο και οι Δεσποτάδες. Και για αυτούς τους αγνούς ανθρώπους δεν υπάρχει ούτε μια «μνεία». Όμως υπάρχει Αυτός που στα φανερά στην Βασιλεία των Ουρανών θα τιμήσει αυτούς που πραγματικά αξίζουν.

γ.χ.γ είπε...

Ο κυρ-Γιώργης, τον οποίο έχω αξιωθεί να γνωρίσω στο βιβλιοπωλείο "ΖΩΗ", είναι μια σύγχρονη οσιακή μορφή. Το βλέμμα του, όταν συνομιλούμε, νιώθεις ότι σαρώνει τον εσωτερικό σου κόσμο. Τα λόγια του είναι πάντα απάντηση σε ότι εκείνη τη στιγμή σε απασχολεί. Αποτελεί κρυμμένο διαμάντι ανάμεσα στα φανταχτερά "μπιχλιμπίδια" που μας περιτριγυρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Σεμνός και μεγαλοπρεπής ο π.Γεώργιος.Συνταγματάχης ων...

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες Λειτουργικές ευκαιρίες τις ζηλεύω. Σε απλούς μα νοικοκυρεμένους Ναούς ζει κάποιος το μεγαλείο της Ορθόδοξης Λατρείας. Στις μεγάλες ενορίας αυτό κάπου έχει εξαφανισθεί.