Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δείτε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του Νεαπόλεως Βαρνάβα

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως από ότι βλέπετε και εσείς δεν προτιμά να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο πολυτελείας, αλλά με ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών μάρκας OPEL.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν και του προκατόχου του κ. Διονυσίου, με το οποίο πήγαινε σε όλες τις δουλειές του.
Δείτε το αυτοκίνητο:


Πηγή: Ρομφαία

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε,καλά...δεν είναι και επί... πόλου όνου ο σεβασμιότατος!
Όταν φτάνουμε να συγκρίνουμε ποιόος έχει την πιό μεγάλη κουρσάρα,"ο απλός πολίτης" ή ο σεβασμιότατος,νομίζω ότι ...την κάτσαμε τη βάρκαα!!

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν μονίμως το τέλειο με χαρακτηριστική ειρωνεία και γκρίνια! με τίποτα δεν τους βρίσκεις! βεβαίως στον εαυτό τους είναι εξαιρετικά φιλεύσπλαχνοι και τα οικονομούν τα πράγματα. επί παραδείγματι: προβάλλεται στην παρούσα ανάρτηση το παράδειγμα ενός επισκόπου που -σε αντίθεση με την συντριπτική πλειονοψηφία όχι μόνο των επισκόπων αλλά και λαϊκών- επέλεξε ένα απλό αυτοκίνητο. ε, λοιπόν όχι, ούτε αυτό τους αρέσει και θυμούνται τον πόλο όνου. έλεος πια. έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η διαφορά ενός απλού πολίτη και ενός σεβασμιότατου όσο αφορά στην επιδίωξη πλούτου και χλιδής;
Μ ε τι όρους διαχωρίζουμε τα μέλη της Εκκλησίας σε απλούς πολίτες και αξιωματούχους κληρικούς;Μιλάμε για την"κοινωνία των πολιτών" όπου κάποιοι νέμονται τα αγαθά της εξουσίας με τρόπο που να
"μη σκανδαλίζει τους απλούς πολίτες" και για αυτό είναι αξιοθαύμαστοι τάχα; Ή για την Εκκλησιαστική κοινότητα που εντός αυτής το μέγεθος της κούρσας του σεβασμιότατου κάνει την υπόθεση φαιδρή...;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει καλό είναι το απλό αυτοκίνητο!Και ο Αρχιεπίσκοπος κυκλοφορεί με ένα Σκαραβέο νομίζω παλαιό του1970 και το συντηρεί σε πολύ καλή κατάσταση.Τη δουλειά τους να κάνουν οι άνθρωποι!
***

lykourgos nanis είπε...

Μακάρι να τον μιμηθούν κι άλλοι συνεπίσκοποί του προς κατάπαυση του σκανδαλισμού πιστών και απίστων.

Ανώνυμος είπε...

κορυφαιο...!!τον παωωω

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι «σεμνός και ταπεινός», με τέτοια παραδείγματα ζωής πρέπει να μας διδάσκουν οι Πατέρες μας.