Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Με τον κ. Χαράλαμπο Στανίτσα


Είχα την χαρά σήμερα να με επισκεφθεί
ο Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιος.
Εμείς τον ψηφίσαμε φανατικά.
Σιδεροκέφαλος Χαράλαμπε.

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Η χαρά ήταν δική μου.
Είχαμε καιρό να τα πουμε από κοντά.
Εχάρην σφόδρα διότι διαπίστωσα οτι ο αγαπητός και λίαν προσφιλής κ.Αναστάσιος Κωστόπουλος είναι ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους τους διαμένοντας στην ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ.
Εύχομαι καλή δύναμη, διότι το έργο που γίνεται στο Ευγηρείο είναι σημαντικό και οφείλουμε να το στηρίξουμε παντοιοτρόπως.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος Ντε Γλολ είχε πει: Κάθε άνδρας μπορεί να έχει φίλους, εκτός από τον πολιτικό άνδρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μπάμπη!
Σου άξιζε τουλάχιστον μια θέση στον Δήμο Πατρέων. Η συνεισφορά σου σε ψήφους τελικά εκτιμήθηκε.
Φίλε από πάνω που μιλάς για φίλους :ο Μπάμπης ήταν και είναι και θα είναι φίλος με όλους. Αν έχουν πρόβλημα οι άλλοι, δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα αυτός.

Και πάλι μπράβο Μπάμπη. Μας δικαίωσες την επιλογή και τον ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

Επιθυμώ να πληροφορηθώ ποιό είναι ακριβώς τό έργο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

κ.Κωστόπουλε,
νομίζω ότι είναι λάθοςη προβολή του φίλου σας μέσο του σαιτ σας. Υποτίθεται ότι προσφέρετε πνεμυατικότητα και όχι πολιτική αβάντα σε με άτομο, όπως ο "κύριος" Στανίτσας που δεν δίστασε να προδώσει την παράταξή του και με ελαφριά καρδιά να μεταπηδήσει σε άλλην. Ίσως, αν είστε φίλος του, θα έπρεπε να τον έχετε αποτρέψει από ένα τέτοιο ατόπημα. Αλλά μάλλον για να τον προβάλλετε διαρκώς και να διατείνετε ότι είστε φίλος του , μάλλον πιστεύετε τα ίδια. Λυπάμαι. Η παράταξη του κ.Στανίτσα είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κ.Χαράλαμπε βλέπω αρχίσατε από τωρα τις επισκέψεις στους χώρους που σας εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος κ.Δημαράς.Συγχαρητήρια.Καλή δύναμη.Καλή επιτυχία στο θεάρεστο έργο σας.
Ενας θαυμαστής σας.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 5 Μαρτίου 2011 12:45 π.μ.

Είμαι Πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και καμία παράταξη. Έχω φίλους αγαπητούς σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και εκτός αυτού. Η προβολή είναι προς το Πρόσωπο του κ. Στανίτσα το οποίο εκτιμώ ως άρτιο άνθρωπο κατά τον Τσιριντάνη και ειλικρινή μου φίλο. Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Φωτογραφίες του έχω δημοσιεύσει πολλές φορές, προτού ασχοληθεί με τα «κοινά».

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να ακολουθεί αυτό που νομίζει ως σωστό. Ο Ψηφοφόρος κρίνει τις επιλογές όσων πολιτεύονται. Δεν είμαι παιδονόμος. Δεν με ενδιαφέρει η «παράταξη» του. Με ενδιαφέρει ο καλός μου φίλος να επιτύχει σε αυτό που υπηρετεί. Αν επιτύχει στον τομέα που του ανατέθηκε, θα είναι για το καλό όλων των συνδημοτών, και όχι παρατάξεων και κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Αναστάσιο.
Ας σταματήσεις πια αυτή η υποκρισία με την παράταξη μου και την παράταξή σου.
Εσένα φίλε μου δεν σε πρόδωσε η παράταξή σου και αυτή του κ.Στανίτσα ; Είτε είσαι με το ΠΑΣΟΚ ειτε με τη ΝΔ πες μου μου σε παρακαλώ ειλικρινά: πότε σε επιβεβαίωσε ; γιατί εμένα με πρόδωσε πάντα.
Ακόμα και οι κατά τα λεγόμενά τους χριστιανοί και καλά βουλευτές.
Ας τους δούμε και αυτούς και μετά ας τους κρίνουμε. Αλλά προκαταβαλικά να τους αφορίσουμε, νομίζω ότι είναι εμπάθεια.
Και ειλικρινά φίλε μου το σχόλιό σου είναι εντελώς εμπαθές. Ψάξε καλά μέσα σου και προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Σε φθείρει και δεν το καταλαβαίνεις. Ελπίζω μονάχα να μην είσαι φίλος του κ.Στανίτσα και να βρίσκεις την ευκαιρία μέσω της ανωνυμίας να βγάλεις την κακία σου που δεν μπορείς να βγάλεις δια ζώσης στον κύριο.
Σαρακοστή ερχεται. Προλαβαίνεις να ξεκινήσεις τον αγώνα σου. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά με διάθεση να σε βοηθήσω.

Γνωστός του κ.Στανίτσα, αλλά όχι ψηφοφόρος του

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Ασφαλώς και δεν επιθυμώ να έλθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο που κατηγόρησε τον κ.Κωστόπουλο για την δημοσίευση της παρούσης φωτογραφίας.
Ένα μόνο θέλω να πω : αν είχαμε την πολιτική ωριμότητα να ψηφίζουμε με γνώμονα το καλό της Πάτρας στις δημοτικές εκλογές, η Πάτρα θα ήταν πανέμορφη και σίγουρα δεν θα είχε ανάγκη της δικής μου προσφοράς.
Τα χάλια της πόλης μας σήμερα το αποδεικνύουν.
Οι Πατρινοί στις πρόσφατες εκλογές αγνόησαν τους πρωθυπουργικούς εκβιασμούς και απειλές και έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε μας.
Ο καιρός θα δείξει αν είχαν δικιο ή όχι.
Σε όσους μου ευχήθηκαν, ευχαριστίες πολλές.
Σε όσους με κατηγόρησαν, ακόμα μεγαλύτερες και θερμότερες ευχαριστίες.

Χ.Γ.Στ.

Ανώνυμος είπε...

Μια συμβουλή προς κ. Στανίτσα. Ποτέ μην απαντάς σε ανώνυμος λιβελογράφους. Αν τιμούσε την παράταξή του θα υπόγραφε με ονοματεπώνυμο όπως εσύ. Απλά είναι ένας δειλός προβοκάτορας

Ανώνυμος είπε...

κ.τασο κακως βαλατε τον τιτλο του κ.στανιτσα στην φωτο και αυτο για να αποφευχθουν τα προηγουμενα σχολια.
ξερω οτι καμαρωνεται για τον φιλο σας αλλα δυστυχως πολλοι ειναι και αυτοι που ζηλευουν την πορεια του αλλου (την καλη γιατι την κακη κανενας)!!!!!
δεν περπει να τους δινουμε το βημα και την ικανοποιοηση να κατηγορουν ανωνυμος καποιον.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια εμπάθειοα από τους φίλους εστιακούς του κ.Στανίτσα δεν την περίμενα.
Φαίνεται ότι εκεί μέσα δεν πολυχωνεύεστε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς, εκεί που σε άφησαν οι αδελφοί σου της οργάνωσης, εγώ πιστεύω οτι πιστεύουν έρπαξαν για το "καλό της οργάνωσης" όπως ίσως εν στενή εννοία το εννοούν, βρέθηκαν άνθρωποι να σε στηρίξουν ανεξαρτήτως οργανωσιακού συμφέροντος (πιστεύω ούτε και πολιτικού)